Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: SBox 0.0.4-8

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default SBox 0.0.4-8

    New SBox 0.0.4-8 #1


    | _ \
    ___| |_) | _____ __
    / __| _ < / _ \ \/ /
    \__ \ |_) | (_) > <
    |___/____/ \___/_/\_\ (emu/cardserver for PowerPC, MIPS, X86, SIGMA & SH4)

    What's New? 0.0.4-8

    -Fixed some troubles on NDS/Conax/Viaccess smartcards
    -Fixed bug on cache, becomes active again (see sbox.conf for details)
    -Fixed bugs on webinterface
    -Fixed some bugs on dvbapi
    -Removed wrt54gl version
    -Minor fixes
    +Added radegast cardserver protocol (see sbox.conf for details)
    +Added login on webinterface (see sbox.conf for more details)
    +Added option "Manage Users" on webinterface, now you can add/edit/delete users without restart
    +Added option to send log to an external udp server (see sbox.conf for details)
    +Added option to force ...... mode on "nagra over ......" cards (see sbox.conf for details)


    IMPORTANT: users.sbox have new format, see the examples
    Download

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default sbox user

    Poti sa pui si un exemplu cu sbox user?
    Multumesc

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobo74 View Post
    Poti sa pui si un exemplu cu sbox user?
    Multumesc
    #Example configuration file for sbox cardclient server

    #NC=dummy dummy slot0 0
    # | | | | |________________ 0=au disabled for this user 1=au enabled for this user
    # | | | |____________________ server to which this user belongs
    # | | |__________________________ password for this user
    # | |_______________________________ username
    # |____________________________________ newcamd client


    # User Pass Slot AU
    NC=edk edk slot0 1
    NC=edk2 edk2 slot1 0
    Gasesti si in zip.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe ipbox9000 incercat sbox0048 sh40,merge beton.
    350 kg de scule!

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    pe ipbox9000 incercat sbox0048 sh40,merge beton.
    Salut!
    Stiu ca pun o intrebare dummy dar nu am mai folosit sbox.
    Unde trebuie copiate pe Ipbox cele 3 fisiere? (sbox si users si conf)
    Poate fi folosit sbox ca si client de cccam? unde se trec liniile si sub ce format?
    Multumesc.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    romania
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default CUM SE POATE FACE RESHARE LINI N in sbox?

    CUM SE POATE FACE RESHARE LINI N in sbox?

    Am cccam 2.0.11+sbox 4.4.8-2 si nu reusesc sa fac reshare la linile N tot in N pentru un Opticum 7100 cxe care stie numai de newcamd. am reusit numai cardul local dar in slot 1 nu vrea deloc. serverul raspunde la ping si atat. Ma intereseaza pentru ca am lini n de la sky it, nova, polsat, Tivusat, digialb, max....etc. Linile se conecteaza independent direct pe serverul de origine Opticumul le deschide dar asa nu le mai deschide Ipboxul............ M-ar interesa sa stiu cum se fac lini N cu carduri multiple. In sbox.conf am activat slotul 1 si iam alocat un port.........degeaba nu vrea.
    Asta este sbox.conf

    [main]
    server_only=0 # 0=emu+newcamd server 1=only newcamd server
    log=0 # 1=no log 1=log to /tmp/sbox.log //ALWAYS USE 0//
    userspath=/var/bin/users.sbox # users list
    webinterface=1 # 1=web interface on 0=web interface off
    webadmin=root:root # userass for webinterface
    webport=14001 # web interface port
    rdgserver=0 # 0=radegast server off 1=radegast server on
    rdgport=12002 # radegast server port
    use_nagra=0 # 1=use as nagra card 0=use as ...... card (only for nagra over ...... cards)

    [slot0]
    active=1 # 0=inactive 1=active
    sci=/dev/sci0 # lower
    ncdserver=1 # 0=newcamd server off 1=newcamd server on
    deskey=0102030405060708091011121314 # newcamd deskey
    port=34000 # newcamd port
    #mhz=357 # Mhz for card in this reader, DON'T WORK ON PHOENIX INTERFACE. Example: mhz=357, mhz=368
    reader=1 # 0=phoenix, 1=sci (internal reader), 2=smartreader
    cache=0 # how many ecms can be cached, 0 or less=cache disabled

    [slot1]
    active=1 # 0=inactive 1=active
    sci=/dev/sci1 # upper
    ncdserver=1 # 0=newcamd server off 1=newcamd server on
    deskey=0102030405060708091011121314 # newcamd deskey
    port=17000 # newcamd port


    #Conax Example
    [571A491C] # conax camid (4 bytes)
    emm=0 # 0=accept all 1=block emms 2=block emmu 4=block emmg
    #portlist=0 # use portlist or no
    #portlistpath= # path from port.list


    Nu pot sa-mi dau seama unde nu este ok...............daca stie cineva......HELP
    Nu stiu ce vreau, dar stiu exact ce nu vreau !
    Dream 800 HD, Ipbox 200s, Vu+uno2.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu sbox

    folosesc sboxul de un an cu N3 1880
    De cateva zile gasesc sboxul inchis dupa cateva ore de functionare, nu imi dau seama ce se inampla.
    Am verificat sa vad daca se blocheaza la un anumit user dar este aleatoriu.
    Poate ma jutati sa vad unde exista o informatie despre blocarea lui.
    Este varianta 0.0.4-8 parca ultima .
    Va multumesc

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default 1

    Quote Originally Posted by gilboa View Post
    Porneste din telnet sbox si vezi ce si cum ruleaza:
    cd var/bin
    ./sbox-0048 -dv
    Si eventual cand ti-e blocat sbox-ul tot din telnet da-i comanda: ps all si vezi daca iti ruleaza .
    Nu nu mai ruleaza
    de fapt se inchide serviciul
    am sboxul pe debian pc
    cu smartgo
    am 12 linii N date din s box

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top