Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Question FTA pe Hyundai HSC-1170NA (HotBird7/8/9)

    Salutare tuturor.

    Sunt incepator in domeniul televiziunii prin satelit de aceea asi dori sa fiti mai blanzi cu mine daca voi spune vre-o prostie.
    In al doilea rand, daca s-au discutat problemele ridicate de mine in acest thread, va rog sa ma scuzati dar vreau un raspuns exact pentru problema mea. Precizez ca in ultimele 3 zile ma studiat cam tot ce am putut despre aceasta problema (clar ca nu indeajuns).

    Sa incepem cu inceputul.
    Asi dori sa montez o instalatie satelit la "o cabana" unde voi merge foarte rar. De aceea asi dori sa pot vedea doar posturile FTA de pe HotBird (am studiat pe www.flysat.com si am constatat ca sunt cele mai multe). Avand in vedere ca merg foarte rar acolo nu imi renteaza sa imi fac un abonament. Despre pozitionarea antene nu va intreb am tot ce imi trebuie am aflat de pe www.dishpointer.com.
    Am un receiver Hyundai HSC-1170NA de la un abonament mai vechi, cu tot cu cartela expirata. Ieri i-am facut update de soft. Am facut update-ul prin cablu si nu prin antena satelit. La acest receiver vreau sa cumpar o antena de 80cm.

    Intrebari:
    1. Pentru acest tip de receiver este greu da introdus posturile FTA. Sau se da o scanare si intra ele automat. Trebuie introduse undeva anume frecventele de ex. (12668V 30000 7/? Exista un mod anume de a introduce satelitii sau tp? (nu am gasit nicaieri o brosura sau un ghid de utilizare)
    2. In acea locatie cu antena de camera prind TVR1, TVR2 si Antena1 daca din LOOP bag in TV si dau o scanare voi prinde cele 3 posturi pe TV?

    Va multumesc mult si o Duminica placuta.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receiverul 1170 este de cablu, pentru satelit iti trebuie alt tip receiver

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djsorin View Post
    Receiverul 1170 este de cablu, pentru satelit iti trebuie alt tip receiver
    Corect, asteptam sa vad daca macar proprietarul va observa ca receiverul nu are LNB IN..

    PS.: Daca memoria ma mai duce, receptoarele de cablu nu prea se cumpara de catre clienti, smartcardurile nci atat... esti sigur ca este reziliat acel contract?
    Last edited by [email protected]; 5th December 2010 at 15:28.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, aveti dreptate. Am vorbit la telefon cu vechiul proprietar.

    De 3 zile stau si studiez problema si vechiul proprietare a omis sa imi spuna ca a fost pe cablu.

    In concluzie, voi cumpara un receiver nou. Ce model (mai ieftin) recomandati?

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt ce vrei tu adica hotbird,iti recomand cel mai ieftin rec fta din magazin!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa parerea voastra care ar fi cel mai potrivit satelit FTA care sa mi se potriveasca mie.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default Depinde ce vrei ...

    Sanatate!

    Pentru posturi in lb.romana - 16E.
    Pentru posturi in lb.engleza - 28E.
    Pentru posturi in lb.germana - 19E.
    Pentru posturi in lb.italiana - 13E.
    Pentru posturi in lb.franceza - 5W.

    Sau iti faci un abonament la un DTH romanesc si duci cu tine receptorul la cabana - ocupa mai putin spatiu decat 6 sticle de bere si greutatea este pe sfert ...

    Parerea mea.
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

    Mai am o intrebare. Unde asi putea gasi un tutorial sau cine ar putea sa imi explice cum e treaba cu Key-urile. Mi-am achizitionat un Yumatu IQ CX Plus si am inteles ca asta ar suporta key-uri, sau ma insel...?

  9. #9
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e ca nu prea mai ai ce vedea cu key ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top