Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2008
  Location
  IASI
  Posts
  73
  Posts Thanks / Likes

  Exclamation Digi.Mobil sau portare inversa!!!

  Se da urmatoarea problema:

  Am portat anul acesta un numar orange in "reteta" RDS si cum toti stim cit de buna si de grozava este acesta retea in ceea ce priveste acoperirea si calitatea serviciului am zis sa duc inapoi numarul la orange. Bun..... sun la serviciul clienti......... cind aud habarnistii ramin blocati ca nu stiau ce sa zica si vroiau sa sune un prieten deoarece eu inainte de portare aveam digimobil asociat serviciului de internet si la portare au schimbat numai numarul cartela ramind acceasi.

  I-am intrebat daca pot sa fac o noua cerere de portare catre orange sa duc numarul inapoi si ca sa nu renunt la serviciul lor ca vezi Doamne am semnat contract pe 16 luni sa-mi dea alt numar de erdeesh pentru digimobil care oricum nu-l folosesc si am scapat de ei.
  Ei nu si nu ca nu se poate si gata. Daca fac o cerere de portare catre orange fiind un numar orange sunt obligati sa-l dea inapoi. Ce parere aveti pot sa ma opreasca cumva?

 2. #2
  Vornic Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2010
  Location
  Est Zone
  Posts
  496
  Posts Thanks / Likes

  Default

  In primul rand nu vad legatura cu DTH Romania...

  In al doilea rand, daca ai facut portarea din orange stii foarte bine ca ai avut nevoie de o aprobare de portare din partea operatorului in care se sti.... ca esti iesit din perioada de contract si nu mai ai nici o obligatie catre orange.

  Acestea fiind spuse, in functie de tipul contractului semnat cu rds, te-ai obligat pentru o anumita perioada si fara acordul acestui operator cei de la orange nu-ti pot aproba portarea.

  Citeste contractul si vezi in ce conditii poti rezilia/porta numarul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top