Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    755
    Posts Thanks / Likes

    Default pachet My tv ukraina

    de ce nu imi intra pachetu My tv ukraina 1 v 12054 h 27500 12092 h 27500 , nu am semnal deloc pe el ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    de ce nu imi intra pachetu My tv ukraina 1 v 12054 h 27500 12092 h 27500 , nu am semnal deloc pe el ?

    NU exista carduri in sharing ptr acest provider !


  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    755
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    stiu ca nu exista carduri in sharing dar mie nu imi intra deloc nici macar programele, nu este semnal deloc pe aceste transportoare

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce receptor ai incercat sa la receptionezi?
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  5. #5
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu au intrat la o scanare manuala,doar cu vhanibal au intrat si au si semnal(bineinteles ecran negru),habar nu am de ce nu le scaneaza receptorul(vu+ si dm500)ambele la fel

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Florynsv View Post
    Cu ce receptor ai incercat sa la receptionezi?
    cu dm500+ si nu intra nici macar cu ecran negru

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    cu dm500+ si nu intra nici macar cu ecran negru

    DVB-S2 (8PSK) - 27500 8/9 (MyTV, 64.3 Mbps
    nu merge pe e1 my friend..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De fapt nu merge pe nici un receptor obisnuit SD, iti trebuie un receptor care stie DVB-S2, mai exact un receptor HD!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    DVB-S2 (8PSK) - 27500 8/9 (MyTV, 64.3 Mbps
    nu merge pe e1 my friend..
    Esti tare "nu merge pe e1" .... ce legatura are sula cu prefectura!?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    755
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    si totusi nu am inteles nimic merge sau nu merge pachetul la careva ? si cum merge ? mersi

  11. #11
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am inteles acum,daca ai un receptor HD care are tuner DVB-S2 poti prinde programele respective si chiar au semnal destul de bun in RO dar problema mare este ca nu are nimeni in share acest card si chinuiala e degeaba..

  12. #12
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1 ca sa prinzi dvb-s2 iti trebuie un receiver care sa stie dvb-s2 (sa stie HD). Deci nu merge cu dm500 decat daca e dm500HD.
    2 MyTv Ucraina nu merge in share. Ori au aia 3 ...oaie ori pachetul MyTv nu prezinta interes pt ******verele serioase. O sa ziceti... ca nu, e de la DMM. Ca pt ei nu e o piata interesanta. Dar eu zic ca pt ******verele mari nu prezinta interes. La fel cum e si cu pachetele romanesti...
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top