Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Angry Opticum home share

    Am 5 rec in home share ,4 rec opticum 4000c slave si un 7000cx pentru master care nu stie subtitrare dvb ,cu ce as putea inlocui 7000cx-ul ?
    Multumesc,

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Radauti, Suceava, 725400.
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up cu asa ceva

    Parerea mea este ca ai putea folosi drept server un receiver OPTICUM 7100CXE PLUS... daca folosesti pe el ultimul soft aparut stie subtitrare DVB si in plus mai ai si port ethernet pe el. Sper ca ti-am fost de ajutor,
    Catalin B.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default opticum home share

    @catalin_radio multumesc mult.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,

    am o intrebare la tine: in timpul functionarii, pe rec client apar intreruperi si blocari? am si eu un sistem cu 4 rec 4060cx (1 server + 3 clienti), dar indiferent de softul pus, apar blocari pe rec clienti, uneori din 5 in 5 secunde... nu stiu ce sa ii mai fac...

  5. #5
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by klinutzu View Post
    salut,

    am o intrebare la tine: in timpul functionarii, pe rec client apar intreruperi si blocari? am si eu un sistem cu 4 rec 4060cx (1 server + 3 clienti), dar indiferent de softul pus, apar blocari pe rec clienti, uneori din 5 in 5 secunde... nu stiu ce sa ii mai fac...
    foloseste ca server un receptor opticum/globo 7010cr cu soft original
    sau eventual incarca pe 4060 cx un soft pt multiview,e mai stabil

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat mai multe softuri multiroom, dar fara succes. imi recomanzi vreo versiune? ma gandesc ca este posibil sa fie de la switch sau chiar de la cartela (am o cartela free). este posibil?

  7. #7
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by klinutzu View Post
    am incercat mai multe softuri multiroom, dar fara succes. imi recomanzi vreo versiune? ma gandesc ca este posibil sa fie de la switch sau chiar de la cartela (am o cartela free). este posibil?
    ce cartela free?eu folosesc 6 opticum 4060 cu un ab akta si conectate direct,din server in client 1,apoi client 2...5,prin cablu null modem

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am un abo de ala free, pe focussat si folosesc un switch luat de la opticum. la tine nu se intrerupe deloc? ce soft folosesti? trebuie neaparat legate "dintr-unu intr-altu" sau merge sa le legi undeva la mijloc (cam ca la reteaua de calculator)?

  9. #9
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by klinutzu View Post
    am un abo de ala free, pe focussat si folosesc un switch luat de la opticum. la tine nu se intrerupe deloc? ce soft folosesti? trebuie neaparat legate "dintr-unu intr-altu" sau merge sa le legi undeva la mijloc (cam ca la reteaua de calculator)?
    din server pleaca catre toate
    sa pui si o rezistenta pe pin 3

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce valoare are rezistenta?

    la mine nu stiu daca o sa mearga, pt ca nu am posibilitatea sa trag cabluri catre clienti: acum am 1 punct central (in care am switchul pus)

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bebelsat, ce soft folosesti?

  12. #12
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by klinutzu View Post
    ce valoare are rezistenta?

    la mine nu stiu daca o sa mearga, pt ca nu am posibilitatea sa trag cabluri catre clienti: acum am 1 punct central (in care am switchul pus)
    7,9ko
    pt server am pus un soft multiview

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi poti spune ce varianta de soft ai?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top