Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: Tvr hd 16e

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default Tvr hd 16e

    Salutare tuturora

    La mine nu deschide TVR HD ,TVR1,TVR2 si primesc cartea in hop 1 stie cineva care e motivul ?
    Am un DM800 HD sat.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate nu e activa cartela... ai intrebat pe ala de la care ai linia respectiva?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    activata e deoarece am mai multi peers cu cartela de tvr,am vreo patru cartele.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    activata e deoarece am mai multi peers cu cartela de tvr,am vreo patru cartele.
    CCCam Prio e OK? Sa nu ai probleme de acolo...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un motiv ar fi ca nu merge in CCcam.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da unde gasesc Cccam prio, in etc/nu am doar Cccam cfg.

  7. #7
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hackoo View Post
    Un motiv ar fi ca nu merge in CCcam.
    In schimb in oscam merge foaarte bine.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand pun pe TVR HD imi scrie la ecm (unsuported CA found)

  9. #9
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TVR nu merge in cccam. Merge in schimb in oscam, fie din card Akta, fie din card TVR. Tot ce trebuie sa faci e fie sa rulezi cccam/oscam cu linie C pusa in oscam si oscam cu dvbapi on, fie sa rulezi oscam simplu, desigur cu dvbapi on. Thanks to Ovidiumarius...

    Edit
    Pui si editezi cu linia preferata in oscam.server Nu uita sa dezactivezi linia cu pricina din cccam.cfg

    [reader]
    reconnecttimeout = 5
    label = remote
    protocol = cccam
    device = host(ip),12000(port)
    account = user,parola
    group = 1
    caid =
    ident =
    cccversion = 2.1.3
    cccbuild = 3165


    Iar in oscam.conf

    [dvbapi]
    enabled = 1
    Last edited by popamare; 1st December 2010 at 23:56. Reason: am adaugat ceva...
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca imi prind urechile.
    Configuratia data anterior unde il editez ca nu gasesc nici un oscam.
    am activat cccam 2.1.3. /oscam dar nu gasesc nimic cu oscam.in etc/ imi sta doar cccam cfg.si cccam info.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    se pare ca imi prind urechile.
    Configuratia data anterior unde il editez ca nu gasesc nici un oscam.
    am activat cccam 2.1.3. /oscam dar nu gasesc nimic cu oscam.in etc/ imi sta doar cccam cfg.si cccam info.
    La ala credca trebuie si config fileul descarcat pe dream...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat oscam 1.00 si este activat dar nu gasesc unde pot edita,in etc/nu am nimica.

  13. #13
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Duipa ce ai instalat oscam, tot din addon instalezi oscam config.
    Dupa aceea, gasesti fisierele respective in: var/tuxbox/config
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat totul acuma am editat in Oscam cele scrise mai sus plus am adaugat liniile C: si F:si am deconectat cccam cfg(644),acum imi merg programele se deschid dar nu deschide TVR? trebuia sa sterg totul din configuratia originala al oscam-ului si sa trec doar cele scrise de sus?

  15. #15
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    Am instalat totul acuma am editat in Oscam cele scrise mai sus plus am adaugat liniile C: si F:si am deconectat cccam cfg(644),acum imi merg programele se deschid dar nu deschide TVR? trebuia sa sterg totul din configuratia originala al oscam-ului si sa trec doar cele scrise de sus?
    Si tu zici ca daca pui atribut 644 la cccam.cfg il deconectezi?

    Mai uita-te odata pe ce am scris si.... nu mai deschide tot cu cccam...
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top