Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default Converie fisier .ts

    Salut!

    Luni seara am inregistrat "El Clasico" (Barca - Real) pe DM800 din dotare. E vorba de transmisia de pe Canal+Liga HD. A rezultat un fisier .ts de 12.5 GB.
    Acest fisier l-am transferat pe laptop si am inceput sa ma joc cu el.
    Am incercat cu ProjectX si cu MeGUI, dar am obtinut erori: la primul o gramada de randuri cu "dropping video data, GOP larger than 6MB", iar la al doilea "Getting "Haali Matroska Muxer" instance failed".
    Ma gandesc ca gasesc pe cineva mai priceput aici, care sa-mi spuna cum transform meciul asta intr-un format mai uman (.mkv, .mp4 sau orice altceva).

    Multumesc anticipat,
    PJ

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca Xilisoft video converter ultimate!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Smile XMedia

    Incearca cu XMedia Recode de la 2.1.8.4 in sus, stie rezolutie nativa HD poti alege ce codec/comprimare itzi convine.

    http://www.xmedia-recode.de

    E freeware.

    Folosesc de o vreme buna pentru convertirea in format uman ale fisierelor inregistrate cu Kathy 910. Cind conversia tuturor ts/trp-urilor e gata le poti 'lipi' cu Virtualdub. Are si optiune sa le lipeasca la conversie, daca nu-ti place virualdub-ul.

    Alf

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc frumos Florynsv si alf pt. sugestii.

    Xilisoft nu l-am incercat (nefiind freeware), dar pe XMediaRecode l-am instalat si l-am pus la treaba. Dupa 11ore de "rasnit" mi-a livrat un fisier .mkv, dar calitatea inregistrarii sufera. Ma gandesc ca o fi din cauza setarilor schimbate de mine la "Output file" de la 1920x1080 la 1280x768.
    O sa incerc din nou, poate obtin ceva mai bun.

  5. #5
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Demux cu tsmuxer si apoi mux audio si video rezultate cu mkv merge in container .mkv ....fara pierderi de calitate.

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Pearl_Jam View Post
    ...Dupa 11ore de "rasnit" mi-a livrat un fisier .mkv...
    Hei ei ei, pai tu vrei sa convertesti cu pentium 1 la 266 mhz? Acum serios, nu te supara ca-ti zic dar daca vrei sa te "joci" cu fisiere ts ar trebui sa ai si cu ce, altfel jocul devine chin. Incearca cu programul "Handbrake", e free si e folosit foarte mult de cei cu dreambox-uri pt conversii. Versiunea pt windows o poti downloada de aici.

    Pentru celelalte sisteme de operare vezi pe pagina lor, aici.

    Daca nu ai cunostinte formate foloseste setarile standard ca sunt bune, doar alegi sursa, destinatia fisierului final si formatul.


    succes



    .
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce naiba n-ar face Dreamul direct automat fisiere MKV,AVI sau MPEG cand intregistrezi ceva? Astfel sa nu mai ne chinuim cu aceste conversii la care oricum se pierde din calitate la efectuarea acestora.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Handbrake. Alege la video codec H264(x264) si da-i ce calitate vrei tu.
    E bun ca nu mai trebuie sa faci mux/demux face el singur iar output poti sa optezi intre mp4 si mkv.
    Apoi ai optiunea sa faci si fisierul .mkv mai mic fara a pierde din calitate. Eu am facut un brrip de 21GB in mkv de 4.3GB si a iesit exact identic ca si calitate.
    Ai posibilitatea sa iti faca si un sample sa vezi dinainte cum o sa iasa.

    Succes.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si totusi,un fisier .ts de ex un film poate fi sincronizat daca pot spune asa cu o subtitrare existenta?

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti incerca si : Free TS Converter

    http://www.topsevenreviews.com/free-ts-converter.html

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

  12. #12
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valyp67 View Post
    De ce naiba n-ar face Dreamul direct automat fisiere MKV,AVI sau MPEG cand intregistrezi ceva? Astfel sa nu mai ne chinuim cu aceste conversii la care oricum se pierde din calitate la efectuarea acestora.
    Cred ca ar merge doar formatul nativ (cum de altfel era un plugin pe enigma1 ce scria direct VOB-uri pe Popcornhour). HDTV in mkv/x264 si SD in MPEG-2 ar fi fezabil. Dar transcodarea nu e practica. Iar marimea unui mkv sau mpeg-2 netranscodat fata de un ts nu este foarte mare (diferenta fiind data doar de existenta unor eventuale fluxuri audio suplimentare, subtitrari etc.)
    Last edited by blindman; 14th January 2012 at 12:05.

  13. #13
    GOLAN Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu folosesc Free Video Dub ca sa tai reclamele sau sa cosmetizez ts-ul inceputul si sfarsitul ...apoi cu
    Handbrake -->mp4
    #N# ( : EU sînt ca şi tine ... inventez.eu ...sînt de fapt chiar TU : )

    Stii, am fost crescuţi să credem că toţi sunt egali, că nu eşti mai bun decât altcineva.
    Bineînţeles că asta e o minciună.
    Unii sunt mai buni decât alţii şi cei ce recunosc ce-i face mai buni şi învaţă să exploateze asta, sunt cei ce reuşesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top