Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Problema CCCam

  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema CCCam

    Pe anumite canale de TV desi CCCam arata ca sunt decodate (se inverzeste iconita cu sist de codare si respectiv imi arata de unde primesc "keyle") ecranul ramane negru. Banuiesc ca e vorba de un fake card ceva insa nu stiu cum sa il elimin (filtrez) in conditiile in care vad datele lui la sectiunea share.Va rog ajutati-ma cu o solutie.
    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Pe anumite canale de TV desi CCCam arata ca sunt decodate (se inverzeste iconita cu sist de codare si respectiv imi arata de unde primesc "keyle") ecranul ramane negru. Banuiesc ca e vorba de un fake card ceva insa nu stiu cum sa il elimin (filtrez) in conditiile in care vad datele lui la sectiunea share.Va rog ajutati-ma cu o solutie.
    Multumesc!
    nu au update la card .

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil e un card de dulce care isi da ... duhul....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    486
    Posts Thanks / Likes

    Arrow Fake

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Pe anumite canale de TV desi CCCam arata ca sunt decodate (se inverzeste iconita cu sist de codare si respectiv imi arata de unde primesc "keyle") ecranul ramane negru. Banuiesc ca e vorba de un fake card ceva insa nu stiu cum sa il elimin (filtrez) in conditiile in care vad datele lui la sectiunea share.Va rog ajutati-ma cu o solutie.
    Multumesc!
    Poate fi N cu 256 in coada sau gamma,omnia etc care nu-s actualizate.
    Antena 1.9 Al cu actuator.
    T90 -> 8 LNB Twin
    Restu',sincer, nu conteaza !
    http://img23.imageshack.us/img23/1909/myserverx.jpg
    OSCAM-ul va distruge SHARING-ul

  5. #5
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e de dulce. Linia e de tip C.Cum scap de el?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune putin un # in fata la linia aluia de la care primesti .
    Si vezi daca face la fel.

    Din ce hop vine ?

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca problema apare la un provider, se poate filtra acel provider de pe linia care da ECM-uri false, sau daca e doar pe cateva canale, cu putina indemanare se pot filtra si ECM doar pe acele canale, sau si mai simplu...scapi de linia respectiva.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default incearca asta

    la sfarsitul liniei pui { 0:0:2,1702:000000 } , unde 1702 inseamna caidul providerului respectiv.

    linia trebuie sa arate astfel, ca exemplu :
    C: dream.no-ip.tv 16000 numeuser parola no { 0:0:2,1702:000000 }
    (inlocuiesti 1702 cu caidul ce te intereseaza)

    bafta!

  9. #9
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vine din HOP2 si problema e ca vreau sa iau cartela pentru acelasi provider tot de la linia respectiva si sa elimin doar fake cardul asta.Pe PC cu haddu il pot elimina cu ignore din ferestra de monitorizare.Pe dream insa nu reusesc.

  10. #10
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Vine din HOP2 si problema e ca vreau sa iau cartela pentru acelasi provider tot de la linia respectiva si sa elimin doar fake cardul asta.Pe PC cu haddu il pot elimina cu ignore din ferestra de monitorizare.Pe dream insa nu reusesc.
    Nu sunt sigur ca ar merge, nu am folosit niciodata, dar daca ai o versiune de cccam mai mare de 2.1.3 poti incerca optiunea ignore node id.
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  11. #11
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cccam 2.21. Unde gasesc optiunea ignore node id?

  12. #12
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    # Option to ignore all shares that go through a certain node
    #
    #IGNORE NODE: <nodeid>
    #
    #example, ignore two nodes:
    #
    IGNORE NODE: blablanod4da54detc


    Vezi ce nodid are cardul din care iti deschide si il pui acolo... Daca nu cumva o fi nodul celui de la care iei in hop2 ceea ce nu ar fi bine. Dar incearca totusi
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  13. #13
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mirciunelius View Post
    la sfarsitul liniei pui { 0:0:2,1702:000000 } , unde 1702 inseamna caidul providerului respectiv.

    linia trebuie sa arate astfel, ca exemplu :
    C: dream.no-ip.tv 16000 numeuser parola no { 0:0:2,1702:000000 }
    (inlocuiesti 1702 cu caidul ce te intereseaza)

    bafta!

    asta e solutia pentru tine ce alte solutii mai cauti?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  14. #14
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mulțumesc mult tuturor! A funcționat soluția cu blocarea providerului 1802.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top