Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default HD+ (HD02 -cartela neagra) in oscam/cccam

    N-am avut de lucru si mi-am luat o carticica de HD+, care este neagra si scrie pe ea HD02.
    Dupa indelungi incercari in cccam, care nu recunostea cartela, am trecut la oscam 0.99.4/cccam2.14-download-uite de pe serverul lui VU+.( Cartela o activasem inainte in scam)
    Am mai frecat-o si invartit-o .... in sfarsit, cartela merge , dar cu un timp ---groaznic 0,720 S.
    Dupa completarea prio cu caidul nou 1843 al HD02 mi-a si deschis de pe cartea mea, dar cu acelasi ecm.
    I celalalt slot am carte de la F#cus,care merge direct in ccccam si cu ecm de 0,210 s.
    As avea 2 intrebari:
    1-Cum as putea sa micsoresc ecm-ul la HD+
    2-Cum sa fac sa apara ca local, sa nu pierd un hop
    merci mult

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca sa fie vazut in hop0 trebuie sa folosesti cccam 213 si folosesti linie N cu 256 in coada

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Göteborg
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    N-am avut de lucru si mi-am luat o carticica de HD+, care este neagra si scrie pe ea HD02.
    Dupa indelungi incercari in cccam, care nu recunostea cartela, am trecut la oscam 0.99.4/cccam2.14-download-uite de pe serverul lui VU+.( Cartela o activasem inainte in scam)
    Am mai frecat-o si invartit-o .... in sfarsit, cartela merge , dar cu un timp ---groaznic 0,720 S.
    Dupa completarea prio cu caidul nou 1843 al HD02 mi-a si deschis de pe cartea mea, dar cu acelasi ecm.
    I celalalt slot am carte de la F#cus,care merge direct in ccccam si cu ecm de 0,210 s.
    As avea 2 intrebari:
    1-Cum as putea sa micsoresc ecm-ul la HD+
    2-Cum sa fac sa apara ca local, sa nu pierd un hop
    merci mult
    ca sa micsorezi ecm-ul poti incerca sa te joci in oscam server cu cardmhz dar ai de grija sa nu arzi cardul.(nu merge mai sus de 6 mhz)
    cel mai bine da un search pe google si vezi la ce frequency lucreaza cel mai bine cardul

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    rio
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    N-am avut de lucru si mi-am luat o carticica de HD+, care este neagra si scrie pe ea HD02.
    Dupa indelungi incercari in cccam, care nu recunostea cartela, am trecut la oscam 0.99.4/cccam2.14-download-uite de pe serverul lui VU+.( Cartela o activasem inainte in scam)
    Am mai frecat-o si invartit-o .... in sfarsit, cartela merge , dar cu un timp ---groaznic 0,720 S.
    Dupa completarea prio cu caidul nou 1843 al HD02 mi-a si deschis de pe cartea mea, dar cu acelasi ecm.
    I celalalt slot am carte de la F#cus,care merge direct in ccccam si cu ecm de 0,210 s.
    As avea 2 intrebari:
    1-Cum as putea sa micsoresc ecm-ul la HD+
    2-Cum sa fac sa apara ca local, sa nu pierd un hop
    merci mult
    salut,

    pune alt oscam, ala e vechi..il pui manual daca nu este in addons..
    vizioneaza tot cu oscam..cccam out!

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    1-Cum as putea sa micsoresc ecm-ul la HD+
    2-Cum sa fac sa apara ca local, sa nu pierd un hop
    merci mult
    Esti sigur ca deschide de pe IP tau local in hops1? Ai configurat corect oscam.server cu boxkey si rsa ? Foloseste cccam 2.1.3 cu 256 = hops0, cum s-a mai scris.
    Merge si oscam/protocol camd3 cu linie L in cccam.cfg ceva mai rapid.

    L: 127.0.0.1 34000 Hd+ pass caid ident 256 # cccam.cfg

    oscam.config:

    [camd35]
    port = [email protected]:ident

    Ecm local= 0,2
    Ecm hop1= 0,33 ( net )

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te mai chinui cu acest Card pe VU+ DUO, ca nu vei scoate un ecm mai bun. Este din cauza recului, sau a recului cu 2x sloturi. Sunt curios daca pe DM 8000 tot asa timp de raspuns arata. Rog posesorii de DM 8000 sa ne scrie ce ecm time au ei la acest card, daca au local. La cardul alb, Card ID 1830 ecm este de 0,58s/0,61s pe VU+ DUO si la mine pe oscam. Pe smargo/VU+DUO/extern tot acest timp il am.
    Pot spune cu siguranta ca pe DM 800 1x Slot, am ecm de 0.42s, si pe Ubuntu/Smargo este de 0,32s.
    Pe smargo mai mult de 3,68 Mhz nu are rost sa incerci ca nu v-a merge, am incercat eu cu cardul alb.
    Cu protocol Newcamd, protocol Camd3 nu am testat.
    Nu am testat cccam 2.2.1 ca deocamdata nu sunt interesat de el.
    Bafta

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bumbu View Post
    Nu te mai chinui cu acest Card pe VU+ DUO, ca nu vei scoate un ecm mai bun. Este din cauza recului, sau a recului cu 2x sloturi. Sunt curios daca pe DM 8000 tot asa timp de raspuns arata. Rog posesorii de DM 8000 sa ne scrie ce ecm time au ei la acest card, daca au local. La cardul alb, Card ID 1830 ecm este de 0,58s/0,61s pe VU+ DUO si la mine pe oscam. Pe smargo/VU+DUO/extern tot acest timp il am.
    Pot spune cu siguranta ca pe DM 800 1x Slot, am ecm de 0.42s, si pe Ubuntu/Smargo este de 0,32s.
    Pe smargo mai mult de 3,68 Mhz nu are rost sa incerci ca nu v-a merge, am incercat eu cu cardul alb.
    Cu protocol Newcamd, protocol Camd3 nu am testat.
    Nu am testat cccam 2.2.1 ca deocamdata nu sunt interesat de el.
    Bafta

    dm8000 slot = 0,319


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default HD+

    Salutare, am un card HD+ alb(HD01) activat cu scam3.59, si as vrea sa-l pun in dream800. intrebarea e, care ar fi cea mai buna varianta Cccam2.1.3+oscam? si un CCcam.cfg? mersi.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pin70 View Post
    Salutare, am un card HD+ alb(HD01) activat cu scam3.59, si as vrea sa-l pun in dream800. intrebarea e, care ar fi cea mai buna varianta Cccam2.1.3+oscam? si un CCcam.cfg? mersi.
    Merge direct pe cccam 2.2.1.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cardul cu cccam 2.1.3 - oscam 0.99.4, ecmtime 0.362. cu oscam 1.00 n-a vrut sa mearga. thank.

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge perfect cu si cu OSCAM 1.00-unstable_svn build #4039

    asta ca n am mai stat sa fac update la ultimele vers de oscam..

    cam 300-317 ms ecm..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    merge perfect cu si cu OSCAM 1.00-unstable_svn build #4039

    asta ca n am mai stat sa fac update la ultimele vers de oscam..

    cam 300-317 ms ecm..
    OSCAM 1.00-unstable_svn build #4066= OK

    Ecm time pe cccam2.2.1 = 0,293


    Ecm time la oscam este ceva mai bun = 0,289



    Cccam2.1.3/0scam 1.0 ...Tot oscam deschide. Daca schimb pe protocol newcamd,( Cccam 2.1.3 Nu imi afiseaza ecmtime = Nan )


  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu orice oscam merge doar ca trebuie citit putin inainte de a face setarile.

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare!

    imi spune cineva care e ultima vers de oscam care merge ok pe HD+

    eu inca am #4039

    ultima care am testat o #4782 nu merge ok..

    merci.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    de
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Angry cccam+ocam

    La mine creapa oscamul dupa 2-3 ore asa am in cfg { 0:0:2,1880:0:0,1802:0:0,1702:0:0 }

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top