Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default Unlock 5.15 si 5.14 3GS ,3G via 6.15


  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deja sunt bagat rau de tot in ceata cum se face acest unlock!

    Din cate am citit pana acum .. unlockul se poate face numai la 6.15 (eu am 5.14) !
    Orcum cred ca e o chestie de scurta durata!

    Inca mai ma documentez.. astept tutoriale

    @MuscleNerd zice :

    "# unlockers stuck at 05.14 or 05.15 must update(!) to 06.15 to regain the unlock. That's why PT and redsn0w are involved 17 minutes ago via web

    "

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tu ai trecut pe basebandul de ipad.....de acum incolo nu ii mai poti face restore direct pe serverul apple din cate am inteles numai custom firmware o sa poti folosi,crecteaza-ma daca am gresit ....dar asta am inteles la atentionare pe bloqul lor

  5. #5
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In sfarsit vorbesc si eu de pe iPhone-ul meu. Cu baseband 6.15
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    meee tooooooo iupiii

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skkip3r View Post
    am o nedumerire
    am inteles ca la 3gs, dupa jailbreak si unlock cu fw4.2.1, in cazul in care il repornesti trebuie sa intri din nou cu redsnow pe el? bajetii spun ca intra in loop recovery si nu ai cum sa il mai scoti
    ati incercat careva?
    Raspuns: pt 3gs cu bootrrom nou raspunsul este DA, afirmatia de sus este corecta ! de ce ? tethered jailbreak only Google it.
    PT 3gs bootroom vechi raspunsul este NO !
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top