Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: script

  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default script

    am nevoie de un script stie cineva cum se face ?

    linkul unei masini pe seitul mobile.de arata asa:

    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=136790567


    acest grup de numere 136790567 reprezinta oferta din linkul respectiv

    fiecare oferta are alta combinatie de numere

    eu vreau un script care sa arate eventual ca o fereastra, unde sa adaug doar combinatia care corespunde anuntului respectiv si sa-mi deschida in browser anutul

    scriptul-stringul respectiv contine linkul
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id= si comanda de adaugare a grupului de numere, inclusiv comanda de deschidere a browserului

    ideii ? merci
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    interesanta e functia de cautare pentru google din mozilla firefox



    [IMG]file:///F:/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG][IMG]file:///F:/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG]
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uite ti-am facut eu un programel:
    masini.exe - 0.36MB

  4. #4
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default script

    Uite aici un script rudimentar:

    mobile.de – search engine


    Dacă īți este util, da-mi un PM și īți trimit sursa, īn caz că vrei să-l pui pe un host al tău.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ecokey View Post
    uite ti-am facut eu un programel:
    masini.exe - 0.36MB
    merci, raman dator

    fereastra se deschide prea mult in dreapta, trebuie sa o centrez cu mausul
    se mai pot seta limite sau margini ?


    Last edited by -=SAT=-; 25th November 2010 at 23:39.
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Uite aici un script rudimentar:

    mobile.de – search engine


    Dacă īți este util, da-mi un PM și īți trimit sursa, īn caz că vrei să-l pui pe un host al tău.
    merci, raman dator

    sursa e asta, nu ?

    </script>
    <script language="JavaScript">
    function checkForm()
    {
    var autoID;
    with(window.document.myform)
    {
    autoID = autoID;
    }

    if(trim(autoID.value) == '')
    {
    alert('Please, enter a valid mobile.de Auto ID !');
    autoID.focus();
    return false;
    }
    else
    {
    autoID.value = trim(autoID.value);
    return true;
    }
    }

    function trim(str)
    {
    return str.replace(/^\s+|\s+$/g,'');
    }

    </script>


    <div id="head">
    </div>

    <div id="wrapper">
    <div id="head">
    <div id="content">

    <form name="myform" action="search.php" method="post" target="_blank">
    <div class="search"><b>Insert Auto ID </b></div>
    <div class="text"><input type="text" name="autoID" id="autoid" size="45" value=""></div>
    <input type="hidden" id="refreshed" value="no">
    <div class="button"><input type="submit" name="submit" id="submit" value=" List " onClick="return checkForm();"></div>
    </form></div>
    </div>
    </div>
    <div id="footer">
    <p>©2010 chooleen. All rights reserved.</p>
    </div>
    </body>
    </html>

    sti ce ma enerveaza ? nu stiu cum functioneaza deoarece nu gasesc stringul
    la ecokey e implementat

    singurul loc unde se discuta de mobile.de este alerta (
    alert('Please, enter a valid mobile.de Auto ID !') ajunge pentru a accesa seitul mobile.de ?
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  7. #7
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, nu e ăla scriptul, ci doar o parte din el.
    E īn PHP și de aceea nu apare cānd vizualizezi sursa paginii.
    E format din:

    • index.php
    • search.php
    • style.css
    • mobile.png

    Dacă ai un host cu PHP unde poți să ți-l urci, ți-l pun īn PM.
    Dă un semn.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Nu, nu e ăla scriptul, ci doar o parte din el.
    ți-l pun īn PM
    [email protected]

    merci
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by -=SAT=- View Post
    fereastra se deschide prea mult in dreapta, trebuie sa o centrez cu mausul
    se mai pot seta limite sau margini ?
    ok, am modificat distanta left si acum se deschide centrat

    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default chooleen

    chooleen, in scriptul de la tine se incaleca putin textul de copyright cu logo de la mobile si o parte din comanda reset (';}?>) apare in imagine

    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am eliminat ';}?> si acum e ok doar ca logo care contine linkul de mobile.de deranjeaza inca, adica pozitia lui

    <div id="footer"><p> <a href="http://www.mobile.de/home/index.html"><img src="mobiledelogo.gif"></a>.

    pozitia se modifica in
    style.css ?




    ha, footer e pozitionat gresit
    ok, daca modific pozitia right:10px; face ce vreau eu acum e ok

    Last edited by -=SAT=-; 26th November 2010 at 09:05.
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by -=SAT=- View Post
    ok, am modificat distanta left si acum se deschide centrat

    Pana sa vad eu mesajul tau, te-ai descurcat
    Traiasca ResourceHacker.

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ecokey View Post
    Pana sa vad eu mesajul tau, te-ai descurcat
    Traiasca ResourceHacker.

    thx man

    ce compilator folosesti ?
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  14. #14
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by -=SAT=- View Post
    chooleen, in scriptul de la tine se incaleca putin textul de copyright cu logo de la mobile si o parte din comanda reset (';}?>) apare in imagine

    ...
    (';}?>) sunt necesare pentru īnchiderea tag-urilor php. Eu am verificat cu Firefox 3.6.12 și IE 8 64bit, pe două host-uri și īn ferestre de diferite mărimi (chiar și īn full screen 1680x1050) și īntotdeauna copyrightul apare jos-dreapta.
    Depinde foarte mult de ce browser folosești și mai ales ce caracteristici are host-ul (sper că are PHP ).
    Pe mobile.de – search engine se vede corect?

    Quote Originally Posted by -=SAT=- View Post
    am eliminat ';}?> si acum e ok doar ca logo care contine linkul de mobile.de deranjeaza inca, adica pozitia lui

    <div id="footer"><p> <a href="http://www.mobile.de/home/index.html"><img src="mobiledelogo.gif"></a>.

    pozitia se modifica in
    style.css ?

    ...
    Da, din style.css se modifică. Dacă vrei să nu mai ai bătăi de cap, poți să ștergi īn totalitate footer-ul, atāt din style.css cāt și din index.php sau să experimentezi modificānd pe rānd parametrii pānă īți iese cum vrei.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Borland Delphi 7

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top