Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PITESTI
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default De ce nu se aude nimic pe radiourile DigiTV ?

    Ziua buna tuturor! Vin si eu cu o intrebare tehnica... stie cineva de ce nu se aude nimic pe radiourile ridicate pe sat de Digi? Pe mine, personal, ma intereseaza VibeFM... Dau pe oricare din ele si nu se aude nimic... Stie cineva ce fel de emisie au, ce decoder audio ar trebui sa instalez? Am un receiver Vu+ Duo, am incercat toate imaginile posibile, am intotdeauna tot ce-i mai nou pe el, dar nimic... Stiu ca pe vremea cand aveam DM800 a fost odata aceeasi problema si a tinut vreo luna, pana la o noua versiune a imaginii ce o foloseam atunci... deci e clar ca trebuie ceva pus in imagine, dar ce? Pe Vu+ nu am reusit niciodata sa le ascult... A fost aceeasi problema si cu ProFM Bulgaria, transmis tot pe 0,8W, dar vad ca de o saptamana, odata cu noi versiuni de imagine s-a rezolvat... ideea e ca nu stiu ce au introdus sau ce au facut in imagini, intern, de acuma merge... insa radiourile Digi au ramas tot mute... Daca cineva are idee ce decoder sau, stiu eu, ce fel de mpeg-2 emit cei de la Digi... as fi foarte recunoscator! Multumesc anticipat!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai sint ascunse de n3 pentru care e nevoie de o carteluta[cu keita nu mai merge]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa inteleg ca tu,gladix, ai cheita pt ele pe Vu+duo? Si la tine merg?
    Ca sa vezi ce chestie,nici la mine nu merg,desi am si cardul N3 si Vu+duo....si lucru si mai curios, toate programele tv merg,de pe acelasi card...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai inteles gresit/canalele in n3 nu-mi merg logic ca nu am digi/celelalte merg bine merci mai putin hit si expres de pe telenor
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci problema este legata de imaginea oficiala Vu+, pe baza careia este construita orice alta imagine. Daca merge la cineva pe vu+duo il rog sa posteze...

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De pe card-uri N3 caid 1880 se deschid toate fara probleme in share.
    Problemele voastre sunt 100% de la receptor.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PITESTI
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu despre codare e vorba

    Radio Vibe, EuropaFM... sunt gratuite, necodate din cate stiu eu... am si zis... e vorba de sistemul idiot in care sunt transmise... si vroiam sa stiu care e acela... ce fel de mpeg, daca stie cineva ce decoder trebuie instalat etc... nu vorbeam de radio codate N3 sau mai stiu eu... ma refeream doar daca cineva a intrat mai in inima sistemului de emisie sau daca a constatat pe DM800 sau Vu+Duo ca, dupa instalarea nu stiu carui codec, aceste radiouri se aud... atat... nu vorbeam si nu am pus deloc problema decodarii N3 etc.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema este cred legata doar de receptor, pe vremea cand aveam Dm800 mergeau radiourile digi fara probleme...acum,pe Vu, merg alte posturi de radio,numai cele de pe Digi nu.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PITESTI
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default Da

    Da, dar stiu ca si pe vremea lui DM800 la un moment dat a fost aceasta problema... adica nu se auzeau radiourile Digi... care, mai apoi, a fost rezolvata... nu mai stiu cu ce imagine si ce versiune... dar stiu ca, pret de vreo luna, cu orice imagine noua puneai, nu se auzeau... dupa care au revenit... deci, ma gandesc, e ceva "special" la emisia Digi pe partea de radio... si tocmai aia as fi vrut sa aflu... CE? de vreme ce orice alt post, inclusiv cele rusesti de pe 75 E merg... ma gandesc ca e vorba de vreun codec audio care nu e instalat... intrebarea e CARE? ca sunt asa de multe de pus manual, dar care sa fie castigatorul? la mine, pana acum, n-a fost nici unul... ma gandeam ca poate la voi a fost... sa ca, poate, la acest post intra si posteaza cineva din staf-ul tehnic Digi si ne lumineaza... de exemplu... "sunt emise aac si aveti nevoie de acest codec pentru a le receptiona" sau "sunt emise flac si..."

  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am vaut aceasta problema pe Dreambox 800. Intre timp (dupa vre-o 6 - 10 luni) problema s-a rezolvat. Pe alte recivere (Dreambox 500 si un reciver FTA) se auzeau ok.

    http://www.rdi-board.com/showthread....am+800+sacadat


    Pe link-ul de mai sus este discutia ce am lansat-o la vremea respectiva.


  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PITESTI
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default Asa

    Aha... exact ce spuneam si eu... ca si pe DM800 a fost problema... Ce Dumnezeu de mpeg o fi, m-a disperat... BitrateViewer il "vede", ca-ti spune corect bitrate-ul (256 pe vibe, 256 pe kiss etc.) si variaza putin in timp (gen 253-254-257-256) deci e "pe bune"... asa ca problema e, cred, pe partea de "iesire" din receiver... decoder software sau hardware... chiar acum am instalat din lista disponibila tot ce se numeste decoder software si library ce tine de sunet... tot nimic...

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Singura modalitate prin care la mine merg radiourile Digi pe VU Duo este doar daca trec de pe DVB-T/C direct pe radio DVB-S Digi. Am sunet si merg toate. Daca trec din DVB-T pe DVB-S pe un program tv si apoi pe radio Digi, nu se aude nimic....desi box-ul primeste streamul radio,nu il scoate mai departe.Foarte ciudat!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PITESTI
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default deci

    Sa inteleg ca tu ai si tuner DVB T/C? Si treci de pe un program TV DVB T pe radio de la digi? Sau cum? Rog frumos explica-mi si mie... Multam!

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact, am si un usb tuner DVB-C/T. Si doar daca trec de pe un program tv DVB-T sau C- direct pe radio Digi, da,merge. Altfel...pauza! Si oricum,in mom in care schimb pe un program tv DVB-S si mai intorc apoi pe radio Digi...pauza, nu merg!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PITESTI
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult pentru idee! Am reusit si eu Dar fara stick DVB-T... ca nu am si nu e cazul (inca) in Pitesti de DVB-T... dar am reusit lasand-ul pe RadioVIBE de pe Digi, play-ind ceva cu MyTube player si apoi iesind din MyTube player... si apoi merge... se aude tot ce este emis de digi pe radio! Ciudat, nu stiu de ce numai asa merge... dar e bine ca macar merge Asteptam imagine noua de la producator care, poate, sa rezolve si asta... asta daca producatorul o fi si observat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top