Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default Softcam.keys in Enigma 2

    Am vazut ca unele pachete merg si cu chei...In cccam.cfg,am observat ca se folosesc caile
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw

    Dar la Enigma 2 nu ar trebui modificata calea
    Ca in var nu exista asa ceva.N-ar trebui sa fie
    SOFTKEY FILE : /usr/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /usr/keys/AutoRoll.Key ?

    Intreb pentru ca nu reusesc sa decodez cu chei valabile pachetele respective si ma gandesc ca buba e de la "path".

    Poate posteaza cineva care are Enigma 2 cum ar trebui puse caile in cccam.cfg pentru chei.

    Merci anticipat.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  2. #2
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine in E2 este asa:

    SOFTKEY FILE : /usr/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /usr/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /usr/keys/constant.cw
    CAID PRIO FILE : /etc/CCcam.prio
    PROVIDERINFO FILE : /etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /etc/CCcam.channelinfo


    A functionat perfect cand mergeau keyle de N2

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    .... cum ar trebui puse caile in cccam.cfg pentru chei.
    De obicei nu conteaza. Exista simlink ("text string that is interpreted and followed by the operating system as a path to another file or directory") in imagine care te duce la keys tot acolo default.
    Buba nu este de la path ci de la faptul ca tu te asteptai sa decodeze tot pachetul respectiv. Nu este asa. Merg numai anumite canale. E util celor nu pot beneficia de share.

  4. #4
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono View Post
    De obicei nu conteaza. Exista simlink ("text string that is interpreted and followed by the operating system as a path to another file or directory") in imagine care te duce la keys tot acolo default.
    Buba nu este de la path ci de la faptul ca tu te asteptai sa decodeze tot pachetul respectiv. Nu este asa. Merg numai anumite canale. E util celor nu pot beneficia de share.
    Nu..la mine nu decodeaza niciun canal din pachetul respectiv chiar daca am pus cheia actualizata...Tot din share decodeaza..Aici e buba.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    gherla
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceiasi dificultate o intampin si eu, de o luna de zile de cand am un optibox550 nu reusesc sa deschid bulsatcom-ul si nici canal + nederland...am instalat cccam2.1.4 si mgcamd 1.35...deschide cateva pe amos unguresti,pe hotbird 4 canale absat si tv globo..la 9 est nasn,disney..etc..,daca poate cineva sa ridice un var keys gata configurat pentru cccam sau mgcamd ii multumesc anticipat

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai softcamuri sint destule pe net[recomand sat-universe]/cele mai reusite sint ale lui antrag si mai nou serjoga
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare
    Aceeasi problema o am si eu. Bul_sat nu se dechide din EMU, desi am pus vreo 10 Softcamuri din diferite locatii. Imagine E2 Nabilosat Blackhole 1.3.3 Cccam 2.1.4. Nu am fisier de prio ca sa ganditi ca as avea ingnorate IDurile posturilor. Daca cineva deschide vreun post de la providerul de la sud de Dunare cu un anumit softcam il rog sa imi transmita si mie linkul pe PM.
    Multumesc

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deocamdata Irde... 2 merge pe dreambox cu key, doar cu un MgCamd 1.35a, modificat de cineva: http://www.sat-universe.com/showpost...6&postcount=29! L-am testat si eu duminica, merge dar imi facea freeze din 10 in 10 secunde, si nu inteleg din ce cauza?! In "readme" exista o nota care zice ceva de freeze, dar nu inteleg la ce se refera!
    NOTES: To avoid freezing and rebooting problems
    you have to keep H: { 07 } setting in mg_cfg!
    Stie cineva ce trebuie facut sa nu mai faca freeze?
    Last edited by Florynsv; 25th November 2010 at 18:45.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge fara probleme cu camul din link /fara freeze
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK ! Multumesc de raspunsuri! Deci in CCCam nu deschide...bafta la vizionare!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top