Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum blocam cardurile cu N 256 in coada ?

    Cum blocam cardurile cu N 256 ce le pun altii ca sa arate ca drept locale ? Am observat ca atunci cand faci schimb de linii au un local sau 2 iar la scurt timp au cate 7,8,10 sau mai multe locale !

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimb de linii N: care sunt puse in cccam server ca locale.
    Ce am observat si eu la mine:
    Cartela de Sky hd sau HD+/Penthouse HD, daca pun liniile N: in cccam, fara 256 in coada, nu ami deschide de pe ele, ci de la alti peeri din linie C. Deci Ce puii mei sa fac
    Inteleg si eu acest lucru, cand unul are peste 10/20 de cartele, ca este ceva necurat la mijloc, sau exact acest lucru care se intimpla la mine. Daca fac un schimb de linii N, ce ma ajuta daca nu ami deschide de pe aceasta linie Cu 256 in coada ami deschide de pe aceasta linie. Deci ?
    Daca ar fi vreo solutie, as fi tare bucuros sa o aplic.
    Numai bine

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default lini N

    salve.
    desi si eu caut linii N...........ar fi o solotie:
    ........nu mai schimba linie N......SCHIMBA doar linie C...........
    ...........LINIA N SE DA la schimb cu alta linie N........
    SI apare la cine o dai ca -----local-----

    --------------bafta---------

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    1). CCcam.cfg configurat bine.
    -eu prefer metoda @jotne(liniile C: si F: sunt una sub alta) spre deosebire de metoda clasica a team-ului uvadi @Oermens(liniile C: sunt grupate separat de liniile C;
    2). Recomand instalarea CCcam Info sau a unui tool care sa va permita accesul la informatiile legate de Clients/ Servers/ Shares/...;
    3). Recomand ca in CCcam.cfg sa avet linia:
    Code:
    SHOW TIMING : yes
    4). Ideal ar fi sa testat linia C: primita de la client, in momentul primirii acesteia;
    Un HowTo, ca metoda de testare ar fi:
    Testing New Shares And Things To Lookout For - Basic Beginners Guide

    So your new setup is ready to go, here are some basic rules all should follow before accepting new shares.

    First - you need to install CCcamInfoPHP or CCcam CC v1.5.

    This tools will will give you all the info you need to know what is happening on your server and test your new shares, if you do not already have it get it here with quick setup guide included.

    The method used here is to block all other clines from being read by cccam and restrict what you recieve to only the local card, this is done by placing # in front of all other clines and adding no { 0:0:1 } at the end of the cline you want to test in your cccam.cfg file.

    Example

    #C: joebloggs.dyndns.org 12000 jbuser jbpasswd no { 0:0:2 }
    F: joebloggs jbpasswrd 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } joebloggs.dyndns.org
    C: anyone.dyndns.org 12000 anyuser anypass no { 0:0:1 }
    F: anyone anypasswg 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } anyone.dyndns.org


    This one we will test.

    Sart cccam info.
    Now cccam is running with only this peers local in your shares,first confim the card(s)are the ones they are claiming then zap through the channels and make sure the card opens the channels that it should.Take your time testing you hope to share with good peers long term.
    Use cccam info to check ping/ecm ( remember good ecm is more important thn good ping)and if you are happy with the share then you are good to exchange.

    This is far from a complete guide so please ask anything else you are unsure of and we will build a tutorial based on the questions you ask.

    In the meantime there are some other things you should lookout for.

    1. Beware of peers who have multiple locals.
    If you see someone advertising sky uk/it/ger think to yourself how much he must be paying every month for those subs.It is more likley he is faking those cards with what is known as the 256 nline trick.This was used in earlier versions of cccam to make nlines appear as local cards in cccam.It was thought that cccam 2.14 had put a stop to faking cards but it has recently surfaced that it can be done in a simmilar way with Oscam, watch out for those italian cards more on this later.

    2. Funcards/Millennium/Omnia ect.
    These are easy to spot cards will show as one card in CCcam.infoPHP as below.People are claiming 5 or more local cards when all they are doing is programming a blank card to open these packages for a short period of time.

    500 : fff400 Issuer ART/Globecast (13E) | 32820 CSAT (19E) | 20810 BiS (19E/13E/5W) | 24400 Dorcel/inXtc/FreeX TV/XDream TV (13E/19E) | 23800 SRG Swiss (13E) | 30700 JSC Sport+ (13E) | 30b00 TNT Sat (19E) | 23b00 MCT Redlight (13E) | 21110 ART International (13E)

    3. Test all your shares on a regular basis it is not uncommon for people to take out a 1 month sub then cancel and keep using your card without letting on.
    It is just as common that people leave expired cards in their servers hoping that nobody will notice.


    There is loads more on this subject but hopefully this will give you a good idea of the basics.
    In cazul tau:
    -fie cu tools de mai sus, fie ca intri pe http://your_DM_IP:16001/shares
    dai Ctrl+F si cauti pe cei ce iti ofera CAID-urile Viasat(90F si/ sau 93E)

    Liniile acestor peers care iti ofera aceste CAID trebuie sa le testezi
    Temporar pui #in fata tuturor liniilor C: , in afara de cea pe care o testezi
    iar daca vei descoperi ca iti deshide Viasat Nature de la mai multi peers alegi pe cel de la care ai cel mai mic Ecm time si il pui printre primii in liniile CCcam.cfg

    Totodata celorlati peers care iti ofera Viasat Nature-fake le pui la finalul liniilor C:
    Code:
    C: someserver.somedomain 12500 user1 pass1 no { 0:0:2, 090F:000000, 093E:000000 }
    .
    .
    .
    Poti sa pui si in fisierul CCcam.prio liniile:
    P: 090F:000000:178e #Viasat Nature_11804H 4.8*E
    P: 093E:000000:178e #Viasat Nature_11804H 4.8*E
    P: 090F:000000:07A8 #Viasat Nature_12608H 4.8*E
    P: 093E:000000:07A8 #Viasat Nature_12608H 4.8*E

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atata timp cat multe carduri nu sunt citite direct de cccam e cam greu de facut ceva..

    eu personal am 2 carduri in oscam si sbox..fara N 256, n am cum sa le pun in cccam..

    parerea mea e ca ar trebui ceva ca la mbox, 127.0.0.1 local, 192.168.x.x local in other box si restul ar fi usor de exclus..de pe ip public sau dns..

    bineinteles ca ar putea exista si baieti care sa faca tunelare din public sau dns in privat, dar ar fi mai greu, si mult mai putini care ar putea face..

    pana una alta doar timingul ne poate ajuta, si cel mai sfant test 1 la 1..
    eu personal cand schimb testez un peer lasand doar linia lui sa vad cum ii deschide localul si ce timpi are..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult @ first zipper,am urmat ce ai spus mai sus si merge din nou.

  7. #7
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    atata timp cat multe carduri nu sunt citite direct de cccam e cam greu de facut ceva..

    eu personal am 2 carduri in oscam si sbox..fara N 256, n am cum sa le pun in cccam..

    parerea mea e ca ar trebui ceva ca la mbox, 127.0.0.1 local, 192.168.x.x local in other box si restul ar fi usor de exclus..de pe ip public sau dns..

    bineinteles ca ar putea exista si baieti care sa faca tunelare din public sau dns in privat, dar ar fi mai greu, si mult mai putini care ar putea face..

    pana una alta doar timingul ne poate ajuta, si cel mai sfant test 1 la 1..
    eu personal cand schimb testez un peer lasand doar linia lui sa vad cum ii deschide localul si ce timpi are..
    Asta daca ai un server pe PC. Mai simplu e sa pui linia in capul listei (cccam.cfg). Dupa care muti pe un canal deschis de acel card. Atentie, daca respectivul are un card in oscam cu 256 in cccam, timingul poate fi mai mare decat daca e direct in cccam. Si cand testati, trebuie sa luati in calcul si... pingul avut cu respectivul de la care aveti linia. Eu personal nu ii inghit pe fakeri, cu toate acestea stiu ca am cativa "vrajitori" din acestia cu schimb, dar, macar printre atatea fake au si localul lor...
    Acum nu trebuie sa dati vina doar pe N-uri, pentru ca si localurile date cu C pot fi puse foarte usor de care partenerul de share ca fiind propriile lui carduri. Din pacate.
    Din pacate am intalnit oameni care au luat toata aceasta treaba ca un mod de a economisi cativa banuti... deci... no comment
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  8. #8
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    pentru ca si localurile date cu C pot fi puse foarte usor de care partenerul de share ca fiind propriile lui carduri. Din pacate.
    Eu personal pana acum nu am auzit ca se poate transforma o linie C in local.
    Detaliaza putin acest aspect cum in ce fel cu ce emu

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by malefycu View Post
    Eu personal pana acum nu am auzit ca se poate transforma o linie C in local.
    Detaliaza putin acest aspect cum in ce fel cu ce emu
    Cineva in alt theard scria ca se poate prin a pune liniile in oscam.

    @popamare. In cazul in care sti cum? Nu fa public aceasta chestie, pentru ca peste noapte o sa apara unii cu 20-30 locale varza...

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oricum daca il vezi pe unul ca are cinci locale, normal ca este suspect sau poate omul are mai multe dreamboxuri conectate prin retea locala, cea ce inseamna ca ecm este foarte mic

  11. #11
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Cineva in alt theard scria ca se poate prin a pune liniile in oscam.

    @popamare. In cazul in care sti cum? Nu fa public aceasta chestie, pentru ca peste noapte o sa apara unii cu 20-30 locale varza...
    Sunt multi care stiu. Si nu o sa fiu eu cel care face publica treaba asta....
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  12. #12
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    oricum daca il vezi pe unul ca are cinci locale, normal ca este suspect sau poate omul are mai multe dreamboxuri conectate prin retea locala, cea ce inseamna ca ecm este foarte mic
    Nu doar dreamboxuri. Poate fi si un PC sau un usb-hub.
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default



    am 15 locale din care 6 sunt in oscam cu linii N ! timpul de raspuns e cel care hotaraste ! daca este o singura linie N luata din oscam nu o sa existe rupturi !


  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post


    am 15 locale din care 6 sunt in oscam cu linii N ! timpul de raspuns e cel care hotaraste ! daca este o singura linie N luata din oscam nu o sa existe rupturi !


  15. #15
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    D-aia esti ambassador deh.
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top