Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    badass Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    nederland
    Posts
    900
    Posts Thanks / Likes

    Default cred ca nu supar pe nimeni!

    am incercat sa gasesc un topic despre humax fara nici un rezultat as vrea daca se poate din cei bine informati si stiutori daca se poate inca o data pune un link sau se poate face o descriere cum se poate pune un soft nou pe humax 5400 si de ce programe ai nevoie precum daca se poate si o descriere cum se face !nu de alt ceva dar nu vreau sa pateasca humi-ul meu ceva multumesc!olanda!

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Humaxul ce soft are acum pe el inca ala original ...daca da va trebui sa-l patchuiesti o metoda pe care probabil muilti dintre noi au uitat-o defapt in ziua de azi cumperi humaxul direct pachuit !

    Daca humaxul e deja pachuit atunci trebuie sa-i incarci acest fisier :
    http://www.gozosat.com/forum/showthr...&threadid=1371
    cu aces program
    http://www.humaxdigital.com/HCSA/download/WDN4OAK+.zip

    settings gasesti aici: www.humaxsettings.nl tot acolo gasesti si programe pt a incarca aceste settings la alegere

    aici: http://www.********.com/uploadshow.php?id=11 gasesti fisierul key.bin pe care trebuie sa-l introduci in hummy cu acest program:
    http://www.gozosat.com/forum/showthr...&threadid=1345

    daca ai neclaritati intreaba !

  3. #3
    badass Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    nederland
    Posts
    900
    Posts Thanks / Likes

    Default olanda

    al meu este patch-uit deci am sa fac primele miscari pe care le-ai trimis iti multumesc si anunt in continuare daca am resit!

  4. #4
    badass Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    nederland
    Posts
    900
    Posts Thanks / Likes

    Default olanda

    apropo miloo daca ii schim softul im sterge memoria pentru motor?

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da merge ...eu de cateva ori am schimbat si softu am pus si settings noi si nu s-a intamplat sa am vreo surpriza pana cum

  6. #6
    badass Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    nederland
    Posts
    900
    Posts Thanks / Likes

    Default olanda

    tnx!!!! hai ca trec la treaba!

  7. #7
    badass Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    nederland
    Posts
    900
    Posts Thanks / Likes

    Default abciuga

    am incercat sa schimb softul dar nu reusesc am vorbit cu un tip si mi-a spus ca trebuie intii sa scot toate softurile care sint pe humax i-ar apoi unul cite unul din nou programate inclusiv tuxon 1.8 treba daca esdte asa ma cam depaseste! si tot tipul a zis intii trebuie sa controlez ce tip de humax am eu eu credeam daca ai 5400 merge programul oricum deci acum sint cam in ceata nu stiu cum sa ii bag noul soft pote are cineva idee? multumesc! : :oops:

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Informativ,
    daca e nou si e 5400 Z poate sa ai surpriza sa fiie ne pachuit,atunci ai puso deoarece trebuie sa faci rost de niste componente(sunt doua si arata ca niste carbuni de creion care se pun in aparat si apoi poti scriie primul pach.)Am auzit asta,un prieten are asa ceva si mai face si el la cine nu a fost umblat in soft .Dupa ce a luat primul soft poti scoate ""carbunii"" afara si merge.Daca tu ai urmat pasii indicati de altii si ai facut corect si totusi nu ai avut vreun rezultat atunci nu te mai chinuii degeaba.Fara acele componente nu merge.Stiu ca au fost sau inca mai sunt de cumparat prin Germania cam 50 de euro pe amindoua.
    Doamne da sa nu fiie asa cum spun eu si sa ai doar vreo problema de cablu...

    Revin cu o completare,daca spui ca e pachuit atunci pune prima data ToH3.2_HoT1.2 cu PMC-ul si fara chei apoi poti pune HoT1.8 fara sa mai pui celelalte.Toate,in ordinea aparitilor nu au fost decit imbunatatiri pina s-a ajuns la 1.8,apoi pui si un PMC adecvat(mai recent) apoi scrii si cheile.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai intai ce loader ai? (versiunea de loader iti apare la pornirea aparatului) Daca e 2.08, e bine, se poate patchui fara probleme. De fapt, toata povestea relatata de [email protected] se refera la schimbarea loaderului cu ajutorul unui Z-board, pentru a-l face pe 5400Z sa accepte schimbarea de soft prin COM, ca si la Humax 5400.

  10. #10
    badass Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    nederland
    Posts
    900
    Posts Thanks / Likes

    Default abciuga

    eu am humax 5400 deci fara ""z"" si este pach-uit iar versiunea load-erului este 2.07 deci care program trebuie pus prima data pe el m-as bucura sa nu trebuie sa scot toate softurile !!! dar cre program trebuie sa folosesc pentru a-l program?asta ramine un punct cheie pentru mine! cu respect !P.S.si care este ordinea puneri programului!
    oricum multumesc tuturor pentru interesul acordat!

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2.07 e bun, poti sa mergi mai departe. Programul de bagat softul in el se numeste HU 1.5, iar softul ce trebuie bagat se numeste ToH3.2 HoT1.8
    Iti mai trebuie un null modem cable (adica mufe mama-mama, 9 pini, legati 2-3, 3-2, 5-5)

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rog pe nimeni sa nu se supere,mut postul la HUMAX!

  13. #13
    badass Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    nederland
    Posts
    900
    Posts Thanks / Likes

    Default abciuga

    for the best forum off all forums!TNX S-a rezolvat am reusit si asta datorita voua tuturor!!!OLANDA :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TECHNOSAT 5500 SUPAR SMART 11
    By aziz azooz in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 9th August 2006, 11:05
  2. Nu pot sa cred????????
    By fanetty in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 26th January 2006, 06:37
  3. need new softwar srx 550d supar
    By amarzabraza in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 12th September 2005, 18:12
  4. Cred ca poate interesa
    By scarface2 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 6th February 2005, 13:05
  5. Replies: 5
    Last Post: 23rd May 2004, 20:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top