Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default iPhone 3gs si background , cum?

    Am un amic cu un iPhone 3gs si se tot plinge ca nu poate sa minimizeze aplicatile in iPhone
    ca sa ruleze in background. Are firmware: 3.1.3 (7E1

    Ceva solutii?

    Merci

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa isi puna 4.0 care vine cu optiunea asta .

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by everst View Post
    trebuie sa isi puna 4.0 care vine cu optiunea asta .
    nu devine foarte lent cu firmware 4.0?

    merci

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu firmware de la 4.0, 4.01 si 4.02 doar 3G-urile au fost "ingenuncheate". Cu 4.1 deja se schimba treaba si la 3G, iar 3GS-u zboara cu el, iar multitasking-ul asta "ciudat" isi face treaba de minune. Exemple "Pro Upgrade":
    Exemplu de functionare la multitasking: rulezi Tom-Tom si vrei sa suni sau esti apelat, poti folosi functia de telefon linistit si navigatia iti ruleaza pe ecran dar fara sonor.
    Exemplu de functionare in background: Tom-Tom folosit ca navigatie, iesi din aplicatie si esti in meniul principal de unde poti rula ce aplicatie vrei tu iar navigarea merge in continuare ghidandu-te acustic; vrei sa faci economie la baterie il pui in stand-by, "oprit" de la butonul de sus, ecranul se stinge si navigatia merge in continuare acustic.

    Poti sa-l instalezi linistit dar versiune fara baseband-update (custom Firmware) daca ai nevoie de unlock.



    .
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Cu firmware de la 4.0, 4.01 si 4.02 doar 3G-urile au fost "ingenuncheate". Cu 4.1 deja se schimba treaba si la 3G, iar 3GS-u zboara cu el, iar multitasking-ul asta "ciudat" isi face treaba de minune. Exemple "Pro Upgrade":
    Exemplu de functionare la multitasking: rulezi Tom-Tom si vrei sa suni sau esti apelat, poti folosi functia de telefon linistit si navigatia iti ruleaza pe ecran dar fara sonor.
    Exemplu de functionare in background: Tom-Tom folosit ca navigatie, iesi din aplicatie si esti in meniul principal de unde poti rula ce aplicatie vrei tu iar navigarea merge in continuare ghidandu-te acustic; vrei sa faci economie la baterie il pui in stand-by, "oprit" de la butonul de sus, ecranul se stinge si navigatia merge in continuare acustic.

    Poti sa-l instalezi linistit dar versiune fara baseband-update (custom Firmware) daca ai nevoie de unlock.


    .
    Deci in legatura cu unlock cum e? sau poti sa iimi dai un link pt softul de instalare?

    Merci

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stai locului si nu ii fa upgrade numai daca stii ce faci! eriscus sa faca si upgrade la modem si atunci mai ai de asteptat pentru unlock

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca folosesti "Custom Firmware" nu ai nici un risc, acestea nu au baseband-ul inclus deci nu ai cum face upgrade la el, se instaleaza "peste" folosind baseband-ul instalat in telefon.



    .
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top