Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default Card de TVR - odata pentru totdeauna

    Intelegeti odata pentru totdeauna : cardul de TVR NU FUNCTIONEAZA in nici o combinatie a CCcam .

    Singura posibilitate de functionare a cardului de TVR impreuna cu CCcam e ca acesta din urma sa fie doar in mod server ( DVB API : -1 ==> 0 - decodare ) iar emulatorul ce il citeste ( oscam ) sa fie in mod dvbapi ( enable = 1 ).

    Nu pot fi mai clar de atat, cine nu intelege limba romana poate pune in continuare intrebari tampite si sa persiste in prostie.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dl Ovidiu,

    Este bine ca v-ati nascut invatat, dar unii dintre noi care vin cu intrebari tampite si mai persista si in prostie apeleaza la forumuri, pentru ca asta e rolul lor, sa desluseasca necunoscutele pe care le avem.

    - Nu era mai simplu doar sa veniti si sa explicati cum se poate face fara sa aveti tonul asta de superioritate, sau si mai simplu, sa ignorati subiectul, mare deranj ce ati avut ca ati citit postul cu TVR si v-ati simtit cumva obligat sa trantiti o explicatie oarecum vaga vis a vis de configurare.

    - Nu vreau sa deranjez pe nimeni, va asigur de tot respectul avand in vedere ca v-am citit mai toate posturile legate de TVR .Doream o explicatie pentru compabilitatea versiunilor Oscam si Cccam pentru decodare TVR, poate mai citesc si altii postul si sunt interesati in a asimila informatiile cat mai detaliat.


    Multumesc si scuze de deranj, daca a existat.


    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Intelegeti odata pentru totdeauna : cardul de TVR NU FUNCTIONEAZA in nici o combinatie a CCcam .

    Singura posibilitate de functionare a cardului de TVR impreuna cu CCcam e ca acesta din urma sa fie doar in mod server ( DVB API : -1 ==> 0 - decodare ) iar emulatorul ce il citeste ( oscam ) sa fie in mod dvbapi ( enable = 1 ).

    Nu pot fi mai clar de atat, cine nu intelege limba romana poate pune in continuare intrebari tampite si sa persiste in prostie.
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  3. #3
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci
    In cccam.cfg se pune dvbapi asa

    DVB API : -1

    Iar in oscam.conf

    [dvbapi]
    enabled = 1
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @popamare

    Corect, dar se mai adauga si linii C/N in oscam.server, altfel vei vedea numai TVR HD..Dati un search pe: find more post @ovidiumarius.

  5. #5
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur, si se va seta si prioritatea pe cardul de tvr pentru a se evita deschiderea canalelor tvr din cardul de Akta. Nu pot sa zic ca nu mi-a placut cum merge oscam in mod dvbapi, mai ales ca aveam sunet pe canalele cu audio in format aac (T-home de pe 4w de ex)
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post

    Corect, dar se mai adauga si linii C/N in oscam.server, altfel vei vedea numai TVR HD..Dati un search pe: find more post @ovidiumarius.
    cum se adauga linii C/N in oscam ? poate nu va agit prea tare .

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BANNED View Post
    cum se adauga linii C/N in oscam ? poate nu va agit prea tare .
    Linii N:
    Code:
           ˇ  newcamd reader
    
    	   [reader]
    	   label    = mynewcamdreader
    	   protocol = newcamd
    	   key	    = 0102030405060708091011121314
    	   device   = 192.168.0.2,2345
    	   account  = user,password
    	   group    = 4
    Liniii C:
    Code:
    CCcam reader
    
    	   [reader]
    	   label = mycccamreader
    	   protocol = cccam
    	   device = 192.168.0.3,3456
    	   account = user,password
    	   group = 5
    	   caid = 0300,0400,0500
    	   cccversion = 1.2.3
    	   cccbuild = 4567

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top