Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default imagine pt optibox 550s

    vreau o imagine stabila pt optibox 550s intr-o combinatie cu o montura h-h.folosesc gemini 3.3.0 care se comporta excelent in combinatia diseq dar la o montura h-h dupa cateva plimbari de pe un satelit pe altul navigatia printre canale devine greoaie si se blocheaza.ce varianta de gemini recomandati?
    boy2good

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am folosit niciodata h-h, dar din ce am mai citit pe forumuri...nu de la imagine e problema ta...ci de la faptul ca tu muti antena...cu alimentatorul optiboxului...iar daca mai ai si o antena mare, su de fier, adica grea....este explicabil....

    nici la optibox500 si nici la dream500 alimentatoarele nu sant chiar laudate...mai ales la consumuri mari de curent...
    Teach me...please !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    vreau o imagine stabila pt optibox 550s intr-o combinatie cu o montura h-h.folosesc gemini 3.3.0 care se comporta excelent in combinatia diseq dar la o montura h-h dupa cateva plimbari de pe un satelit pe altul navigatia printre canale devine greoaie si se blocheaza.ce varianta de gemini recomandati?
    Eu am schimbat alimentatoarele de 12V-1A cu altele de 12V-3A si de atunci nu am mai avut probleme cu blocaje sau restartari ale receptoarelor.
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    vreau o imagine stabila pt optibox 550s intr-o combinatie cu o montura h-h.folosesc gemini 3.3.0 care se comporta excelent in combinatia diseq dar la o montura h-h dupa cateva plimbari de pe un satelit pe altul navigatia printre canale devine greoaie si se blocheaza.ce varianta de gemini recomandati?
    Poate lasi si tu trecutu in spate (gemini 3.30 e antica) si vii in prezent.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am folosit nemesis 4.4 (sau 4.7 ?) pe hh 2800 si nu am avut probleme.
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Poate lasi si tu trecutu in spate (gemini 3.30 e antica) si vii in prezent.
    stiu @ovi numai ca imaginea asta merge ok in combinatia diseq 10/1.zicea cineva ca varianta 3.4 merge mai bine cu h-h.astept o confirmare de la cineva care foloseste o montura h-h.e posibil sa fie si varianta cu alimentatorul.cred ca am undeva unul de 2 amperi si o sa testez si cu el
    boy2good

  7. #7
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am folosit gemini 4.6 si 4.7 pe H-H si n-am avut nicio problem,dar cind am trecut pe diseqc 8/1 si in cascada nu a mai mers bine si folosesc darkstar2,dar cu H-H pe gemini nu am avut probleme am folosit doua tipuri de H-H moteck si optibox 3800...
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Eu am Nemesis 4.4 si un HH optibox 3800. Pana acum nu am probleme cu imaginea. E adevarat ca se mai blocheaza cand trec de pe un program codat pe altul dar cred ca tine de procesor nu de imagine. Daca fac schimbari intre programe FTA nu mai ma intalnesc cu problema asta.

    Succes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top