Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: Dm 500 hd

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 500 hd

    As vrea sa ma lamuriti daca se poate activa wirelles .eu am pus DLINK G 122 in mini usb-ul receptorului cu un adaptor mini usb -usb mama dar nimic.Am inteles ca ar trebui activat din kernel dar nu stiu ,as ramine recunoscator daca m-ar idruma cineva asta bineinteles daca se poate.PS am coborit si pluginul cu wirellesul dar nu il vad nicaieri.multumesc anticipat
    VU+DUO2

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up usb & dm500hd

    Quote Originally Posted by tjd1971 View Post
    As vrea sa ma lamuriti daca se poate activa wirelles .eu am pus DLINK G 122 in mini usb-ul receptorului cu un adaptor mini usb -usb mama dar nimic.Am inteles ca ar trebui activat din kernel dar nu stiu ,as ramine recunoscator daca m-ar idruma cineva asta bineinteles daca se poate.PS am coborit si pluginul cu wirellesul dar nu il vad nicaieri.multumesc anticipat
    -fara modificari in dream nu va functiona chiar daca activezi kernel..
    boxul nu are Power Over eSATA Port.
    -deci trebuie un cablu USB montat in dream pe placa ridax
    -apoi neaparat trebuie sa ai un Hub activ cu protectie

    ATENTIE dupa aceste modificari pierzi termenul de garantie a aparatului !

    alte detalii cauta cu google " USB Einbau DM-500HD by WhoCares"

    asa arata placa ridax
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up usb & dm500hd

    asa arata placa ridax

    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  4. #4
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am un dm 500hd ca sa stiu daca merge cu un stick wireless. Exista, insa, o solutie care merge cu orice fel de jucarie care are iesire ethernet: un AP. .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aridan View Post
    Nu am un dm 500hd ca sa stiu daca merge cu un stick wireless. Exista, insa, o solutie care merge cu orice fel de jucarie care are iesire ethernet: un AP. .
    bine adaptorul acela il stiu si eu dar din de unde sa il cumpar din ROMANIA ?
    VU+DUO2

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din raspunsul tau se poate judeca ca nu stii despre ce e vorba
    s-a referit la AP, adica acces point care are orice router wireless incorporat; doar ca tie iti tb. un AP configurat in mod client, care legat la mufa ethernet al dm500hd va putea primi net de la orice device wireless

    cea mai ieftina solutie pt asta ar fi sa iei de la emag un linksys wrt54GL pe care sa pui DD-WRT configurat in mod client

    Living an analog lifestyle in a digital world

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut asta:
    http://www.emag.ro/puncte_acces/acce...11g--pWL-330GE
    si a mers perfect.
    Cam scump insa.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor situatia e in felul urmator ,reteua mea e de aceea pe baza de MAC si in casa intra un fir care intra in swicth din care pornesc cu un cablu la DREAM si cu un cablu la un acces point la care sint legate wirelles laptopul si un xtreamer.Eu intrebam cum fac sa dispara cablul care intra in DREAM si sa-l leg la acces point wirelles,mentionez ca fiecare device are ip lui.
    VU+DUO2

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dm-ul il pui prin fir la AP (exemplu mai sus) care AP se conecteaza wireless la router.
    AP il pui in mod client, va avea un ip propriu dar transmite catre router ip-ul dm-ului.
    Asa am avut eu.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default Devolo dLAN 200 AVeasy Starter Kit Bridge


  11. #11
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tjd1971 View Post
    Fratilor situatia e in felul urmator ,reteua mea e de aceea pe baza de MAC si in casa intra un fir care intra in swicth din care pornesc cu un cablu la DREAM si cu un cablu la un acces point la care sint legate wirelles laptopul si un xtreamer.Eu intrebam cum fac sa dispara cablul care intra in DREAM si sa-l leg la acces point wirelles,mentionez ca fiecare device are ip lui.
    Daca ai ip-uri externe la dm, pc si ce mai ai si vrei sa le pastrezi, nu stiu cum sa te ajut. Daca nu ai o problema in a folosi un router si ip-uri interne, treaba se poate rezolva astfel: pui un router wireless la intrarea semnalului (daca accesul e limitat la anumite mac-uri, folosesti functia clone MAC a routerului clonand un MAC acceptat de isp), access point-ul pe care zici ca-l ai (e AP-ul la care ma refeream eu) se conecteaza la dream (si se seteaza pentru dm). Nu-mi amintesc exact cum trebuia setat AP-ul dar se gaseste pe net (trebuie setat sa primeasca net-ul wireless si sa-l transmita dispozitivului prin fir).
    Solutia asta am folosit-o eu cand aveam dm7025 fara probleme.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top