Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default Conectarea a 2 antene (fixe) la DM 500 prin Diseq Switch ??

    Salut,

    am un Diseq Switch ...... cum conectez doua antene FIXE la un DM 500 cu acest Diseq (2 intrari si o iesire la receiver).....

    ce setari trebuiesc facute pe DM

    am incercat sa fac niste setari in meniul setup >> cautari ...dar am dereglat ceva deoarece pe cei 2 sateliti 13 E si 30 E au disparut toate programele remouved services de a trebuit sa le instalez manual....

    deci ce trebuie setat in DM si unde ?

    Demnitarul

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Meniu > Setup > Service Searching > Satellite Configuration > 2 Satellites via DiseqC A/B > Iar acolo alegi cei 2 sateliti .

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    King, am incercat asa din prima, dar nu a mers in dreapta dupa ce alegi cei doi sateliti mai este ceva de selectat ...pe alea cum le pui ? sau nu conteaza ?

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Save ai dat ? Sigur ?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, am dat....am selectat hotbird si hispa dar imi da apoi la toate canalele de pe hispa = remouved services

    imi spune la inceput ca nu se incadreaza in nu stiu ce...si apoi imi sterge toate canalele

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dai OK , si apoi le rescanezi . Nu se incadreaza in DiseqC -ul anterior .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. switch diseq dupa switch diseq
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 00:20
  2. diseq switch reset
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 14th February 2006, 23:43
  3. Diseq switch problem
    By az30094 in forum RDI - English
    Replies: 16
    Last Post: 31st December 2005, 13:27
  4. doua antene fixe pe un singur ss2
    By edy_smf in forum Placi DVB
    Replies: 24
    Last Post: 9th January 2005, 13:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top