Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare despre alt-dvb

    Folosesc de ceva vreme Alt-dvb pentru ca imi place foarte mult si pentru ca este un program bun dar nu despre asta vreau sa vorbesc aici,toata lumea stie ce face si cum face,problema mea este alta,de citeva zile ma impiedic de urmatoarea chestie,am 2 copii identice la alt-dvb iar in una din zile am inceput sa scanez satelitul Hotbird pentru a reimprospata baza de date cu programe...deobicei il lasam sa scaneze linistit timp in care faceam altceva,dar ce s-a intamplat..la ultima scanare in lista din dreapta apare mesajul "Warnings" si cite asemenea avertismente contine,ei bine ce a facut alt-dvb a introdus in aceasta casuta toate programele scanate iar in dreptul fiecarui program apare in semn asemanator cu semnul de date iar in dreapta scrie "semnul exclamarii -transponder-PMT Incomplete PID =0100 sau 0105 etc Data ....nu mai pot citi pentru ca depaseste marginea si absolut toate programele se modifica in sensul ca nu mai au nume se transforma in "empty sid 0009 "etc si nu se mai pot deschide,practic pe toate transponderele apare aceasta eroare sau problema nici nu stiu cum sa ii spun.Daca folosesc copia 2 a programului fara sa scanez merge perfect si nu stiu de unde a aparut eroarea asta ...sa fie de la orientarea antenei ? sau a patit placa mea ceva? mentionez ca folosesc ss2 versiunea 2.6b

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutari

    in ALT DVB inca mai exista bug-ul sa nu se inchida cu adevarat la inchiderea cu "close". Incearca din task manager sa nu ai mai multe
    ALT DVB-uri deschise.

    daca vrei o scanare totala sterge din alt dvb/satfiles/chanels fisierele care corespund satelitului respectiv si da SCANAREA

    In cazul in care obtii doar "empty" ramai in acelasi meniu si mai scaneaza inca o data(doar cite un transponder)A doua oara la mine le "ia" perfect.

    Probabil toate astea ar trebui sa mearga cu un reinstal total de altdvb dar nu am incercat pt ca sincer nu mai stiu care este cel original(i-am dat .exe de peste tot de unde era salvat)
    Teach me...please !

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chestia cu no pmt e data de 2 chestii
    1.semnal insuficient
    2.placa partzial blocata (se rezolva cu disable/enable din network)

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default Intr-adevar

    Cred ca Ghetto are dreptate,trebuie sa tin atributele de retea ale placii blocate deoarece imi loveste rau reteaua si nu mai pot face anumite chestii si chiar asta doream sa incerc,sa activez atributele de retea pentru ss2 si sa vad daca mai am pmt incomplete,semnalul ca sa zic variaza de la transponder la transponder cel mai slab ajunge la 40% iar cel mai puternic 70-75% deci nu stiu daca asta este problema de la semnal sau exact de la partea de network a placii.
    Oricum multumesc pentru idee...

  5. #5
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default O alta intrebare despre Altdvb

    M-am gandit sa pun aici o alta intrebare despre altdvb, deci despre ce este vorba de la un moment dat cand deschid altdvb imi da o eroare tare ciudata: " Error: OpenFullTS-SkyAdappterOpenStreams () ".
    Am incercat toate remediile am dat disable la placa, am pus ultima ver de altdvb, am schimbat graf si nimic, nu-mi merge nici macar radio , dar celelalte aplicatii pt ss2 merg perfect ( progdvb ,Mytheatre dvb dream, skyview, etc).Ceva sfaturi?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    filtrul sursal e inregistrat? (dvbsource.ax din folderul devices). Pentru siguranta da un regsvr32 dvbsource.ax in folderul respectiv

  7. #7
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am dat inregistrare la dvbsource.ax si degeaba si am mai facut inca ceva am pus toate versiunile de pe site de altdvb si la toate la fel, simt ca inebunesc , nu stiu ce poate fi .Please help.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: O alta intrebare despre Altdvb

    Quote Originally Posted by miste_R
    M-am gandit sa pun aici o alta intrebare despre altdvb, deci despre ce este vorba de la un moment dat cand deschid altdvb imi da o eroare tare ciudata: " Error: OpenFullTS-SkyAdappterOpenStreams () ".
    Am incercat toate remediile am dat disable la placa, am pus ultima ver de altdvb, am schimbat graf si nimic, nu-mi merge nici macar radio , dar celelalte aplicatii pt ss2 merg perfect ( progdvb ,Mytheatre dvb dream, skyview, etc).Ceva sfaturi?
    eroarea aceasta e data % de faptul ca placa e pornita.
    scoate tot ce tzine de technisat
    de folosesti fazztul nai nici o sansa

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare despre WAP.
    By Vasilis in forum RDI-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 12th December 2006, 18:57
  2. Intrebare despre Echolite 7xx
    By mak222mak in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 22nd September 2006, 21:29
  3. intrebare despre LNC - uri
    By radu_sat in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 17th March 2006, 09:58
  4. Intrebare despre constantcw
    By Nanok in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 27th January 2006, 02:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top