Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Ecosmart 791(nu reusesc sa prind mai nimic)

    Salutare to all !

    Am antena parabolica in casa de vro 15 ani. In urma cu 2,3 ani am dat de un nene printr-un prieten care cu ajutorul receptorului ecosmart 791 si cu niste key-uri care le gaseam pe net, reuseam sa decodez toata grila de la digi-tv.
    Interesat eram doar de HBO, TV1000 etc...posturile care sunt cu bani pe cablu tv (posturile sunt ptr parinti).
    Am mers treaba cam 1 an, dupa care nu prea au mai dat drumul la antena(am scos firele...renovari in casa, rigips etc) ...a sta 1 an firele prin pod.

    Ieri i-am cumparat cablul nou si am repus-o in functiune. Problema este ca satelitii din memoria receptorului numai corespund cred cu ce-i din spatiu ..din toata grila digi numai reusesc sa prin nici OTV-ul care este pe FTA.

    Tin mine ca faceam upadate la receptor cu niste softuri, care aveau si sateliti si programele tv deja in lista...asta ptr digi.

    Ceva sofuri mai noi pe Ecostar 791(este cel fara cartela) exista?
    -se mai poate decoda cu key-uri?(key-urile erau facute ptr stick)

    Multumesc anticipat !Alex.
    Last edited by Andyno; 13th November 2010 at 19:38.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Andyno View Post
    Salutare to all !

    Am antena barabolica in casa de vro 15 ani. In urma cu 2,3 ani am dat de un nene printr-un prieten care cu ajutorul receptorului ecosmart 791 si cu niste key-uri care le gaseam pe net, reuseam sa decodez toata grila de la digi-tv.
    Interesat eram doar de HBO, TV1000 etc...posturile care sunt cu bani pe cablu tv (posturile sunt ptr parinti).
    Am mers treaba cam 1 an, dupa care nu prea au mai dat drumul la antena(am scos firele...renovari in casa, rigips etc) ...a sta 1 an firele prin pod.

    Ieri i-am cumparat cablul nou si am repus-o in functiune. Problema este ca satelitii din memoria receptorului numai corespund cred cu ce-i din spatiu ..din toata grila digi numai reusesc sa prin nici OTV-ul care este pe FTA.

    Tin mine ca faceam upadate la receptor cu niste softuri, care aveau si sateliti si programele tv deja in lista...asta ptr digi.

    Ceva sofuri mai noi pe Ecostar 791(este cel fara cartela) exista?
    -se mai poate decoda cu key-uri?(key-urile erau facute ptr stick)

    Multumesc anticipat !


    in primul rand, antena este Parabolica, nu barabolica.
    in al doilea rand, vremea cand vedeai digi cu key s-a terminat. mai bine ar fi sa-ti faci un abonament(care e si ieftin9 si stai linistit.

    daca tii mortis sa nu platesti nimic, vezi ca la 39E se deschide Bulsat-ul cu key.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    daca ai dat mai mult de 100ron pe receptor cauta-l pe NENEA STIE EL ce stie..............nenea au fost 50.000 TOTI AU FOST FRUMOSI........ TOTI au plecat la OTV

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Regret ca mi-am facut cont aici. Am crezut poate ma ajuta si pe mine cineva ptr un echostar, dar sunteti rautaciosi.
    Credeam ca rezolv ceva cu HBO daca tot am antena si un receptor...nu caut filme porno.
    In 95' aveam receptor cu cartela pana in 2005.

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Andyno View Post
    sunteti rautaciosi.
    Credeam ca rezolv ceva cu HBO daca tot am antena si un receptor...nu caut filme porno.
    In 95' aveam receptor cu cartela pana in 2005.
    nu vrei sa intelegi ca nu mai mere gigi moka? ce e asa greu de inteles,
    ----------------------------------------------

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Okey. Theard closed !

  7. #7
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai daca citesti printre rinduri normal ca te superi degeaba,doar colegul innesat91 ti-a spus clar ca digi nu se mai deschide cu key dar se deschide bulsat-ul de pe 39E unde ai si HBO,TV 1000,CINEMAX si programe pt adulti de fapt tot pachetul vezi aici http://www.lyngsat.com/packages/bulsatcom.html

    succes !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top