Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 8000,CCcam 2.1.3,card Akta

    salut,
    in sharing de pe satelitul thor nu receptionez nimic din pachetul digi. stiti ceva ? eu nu m-am uitat pe thor de vreo 3 zile. acum am observat.

    va multumesc.

  2. #2
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica nu ai nici un canal in lista de programe, nu ai semnal? Daca asta e, da si tu un scan la satelitul Thor.

    Have fun
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am inlocuit transponderii tuturor satelitior folositi,luati de pe satellites xml.am facut scanare si nimic.imi apare pe posturile tv digi ca am emulator si linie deschisa,semnal bun antena.imagine pe nici un post digi.
    Nabilo Enigma2 BH 0.12 imagine instalata.
    Last edited by neli_ney; 12th November 2010 at 19:04.

  4. #4
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aha
    Pai atunci vezi de la cine "deschzide" si ori anulezi cardul luat de la el, ori anulezi linia. Se mai intampla daca ala il are in oscam cu sidassign facut dupa ureche sau altceva

    Bafta
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  5. #5
    Nostradamus Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Down on the corner
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default Sateliti.xml

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    am inlocuit transponderii tuturor satelitior folositi,luati de pe satellites xml.am facut scanare si nimic.imi apare pe posturile tv digi ca am emulator si linie deschisa,semnal bun antena.imagine pe nici un post digi.
    Nabilo Enigma2 BH 0.12 imagine instalata.

    Asta e cauza, cea cu inlocuitul sateliti.xml. Nu ai ce face decat sa pui din nou imaginea.Ai gresit ceva ( vezi la atribute etc...). Dar parerea mea e ca te complici si daca nu schimbi imaginea nu faci nimic. Eu am patit asa de multe ori...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top