Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Vienna
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce este un montaj H-H?

    Sal domni profesori,

    Am si io o-ntrebare: Ce e aia montaj H-H? Unde, pentru cine si cand se recomanda?

    Dan.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default x

    H-H este un motor pentru antena, cu montura polara incorporata, care este actionat prin cablu de antena, deci nu mai ai nevoie de alte fire de alimentare separate, pentru a roti antena .

    man.
    dm500

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Montura H-H

    Montura H-H se recomanda acolo unde spatiul disponibil este restrins si antena are dimensiuni de maxim 1.2 - 1.4m diametru. Este mai simplu de instalat si permite o foarte eleganta cautare automata a canalelor ... in cazul in care softul receptorului implementeaza functia GOTOX. Motorul H-H foloseste cu antene de tip offset ( cele mai comune in ziua de azi ).

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Vienna
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sper ca merge si cu un Kaon. Nu exista vre-un link de unde sa citesc mai multe, sa nu va mai frec pe voi?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge si cu kaon,eu am de 2 ani si n-am avut probleme
    Succes

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Vienna
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar cat ma costa un actuator?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes
    1.2 Fe offset,SRT DM2100,Invacom 0.3 dB - twin,Pearl Edition Single LNB 0.3 dB * 2, ss2 rev 2.6d + DVB3 715 2 CI ,0.9 Fe offset,Samsung 0.6 dB * 2, DiGi TV, SkyStar USB [ 47.15 N - 27.63 E ]

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Preturi ...

    Preturi comparative ( evident aproximative ) :

    Motor H-H ..... 1.800.000

    Montura mobila 400.000
    Actuator.............650.000
    Pozitioner V50 ..1.600.000 sau manual 1.000.000

    Avantaj tehnic si financiar .... H-H.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Vienna
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Montura H-H

    Quote Originally Posted by mihaip
    Montura H-H se recomanda acolo unde spatiul disponibil este restrins si antena are dimensiuni de maxim 1.2 - 1.4m diametru. Este mai simplu de instalat si permite o foarte eleganta cautare automata a canalelor ... in cazul in care softul receptorului implementeaza functia GOTOX. Motorul H-H foloseste cu antene de tip offset ( cele mai comune in ziua de azi ).
    Dar Kaonul de la Focus stie GOTOX?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie GOTO X=USALS
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va rog sa ma ajutai cu un sfat: am o antena de 1 m cu un motor H-H si recpetor Strong 8100. Am instalat antena si cu motorul in pozitia zero am fixat-o pe Astra (se vad programele de pe satelitul asta). Problema e ca nu reusesc sa gasesc alti sateliti. Ar trebui sa mearga singura antena pe un satelit nou sau trebuie cautati si salvata pozitia unul cite unul? Cind schimb pe un program de pe alt satelit pleaca singura antena dar nu gaseste nimic. Functia de auto cautare din meniul strong foloseste la ceva?
    Multumesc pentru ajutor.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa ne spui din ce oras esti. Pozitia 0 trebuie sa corespunda cu satelitul care e la sud de tine.
    SHALOM

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc montura H-H de1 an, am incercat de nenumarate ori setarea ei ca la carte astfel incat sa descrie perfect axa satelitilor, si am reusit destul de bine zic eu , dupa nivelul semnalului , dar functia goto x da gresi de fiecare data, mai exact ma duce in zona satelitului, uneori am semnal, dar pentru a obtine semnal maxim sunt nevoit sa ajustez prin miscare pas cu pas a motorului si memorare. ori motorul meu e de vine ( unn noname ce suporta pana la 1,4 off al) ori gresesc ceva.
    With love,
    Arcan

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    Trebuie sa ne spui din ce oras esti. Pozitia 0 trebuie sa corespunda cu satelitul care e la sud de tine.
    In primul rind multumesc pentru raspunsul prompt. Sunt in Barcelona si un detaliu suplimentar e ca dispun si de un sattracker - modelul simplu cu scala.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite aici instructiuni complete in mai multe limbi.
    http://www.stab-italia.com/rotorsat/rotorsat_hh100.html
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Montaj in Ploiesti
    By SatWien in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 5th April 2006, 21:26
  2. montaj max tv
    By bosbiciu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 8th February 2006, 18:07
  3. Montaj Focus SAT
    By dan_soare in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 14th December 2005, 09:08
  4. montaj digi
    By LACHE in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 10th December 2005, 15:49
  5. Montaj Focus SAT
    By dan_soare in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th January 1970, 07:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top