Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme Re-share acasa

    S-a bulit routerul vechi si am pus unul nou. Am confingurat totul OK. Toti clientii ma vad/ii vad, insa eu nu mai vad nimic cu al 2-lea receptor care este in dormitor. Comunicarea intre cele 2 receptoare este OK. CCcam-ul in regula...ce naiba poate sa aiba? AM incercat sa fac si alte linii...NIMIC.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Umbla martienii pe cablu.

    Verifica setarile, ip-urile, cablu de retea ... daca ceilalti te vad ok problema e ori la cablu ori la celalalt dream.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu View Post
    S-a bulit routerul vechi si am pus unul nou. Am confingurat totul OK. Toti clientii ma vad/ii vad, insa eu nu mai vad nimic cu al 2-lea receptor care este in dormitor. Comunicarea intre cele 2 receptoare este OK. CCcam-ul in regula...ce naiba poate sa aiba? AM incercat sa fac si alte linii...NIMIC.
    daca ambele dm-uri sunt si servere si client sa nu uiti sa deschizi porturi.
    si sa aloci ip-uri interne de forma 192.168.x.x

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in reteaua interna nu ai nevoie sa deschizi porturi
    ip-urile se aloca in subnetul routerului

  5. #5
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu View Post
    ..... Comunicarea intre cele 2 receptoare este OK. ....
    Probabil ca este ok comunicarea intre receptoare si router.

    Verifica daca toate sunt in aceeasi clasa de ip-uri.
    Nu vad alta problema decat daca ai umblat prin firewall la filtrari.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  6. #6
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate aveai pe primul router ip la dreamul principal de genul 192.168.0.XXX iar acum ai ceva de genul 192.168.1.XXX si nu ai modificat bine linia din al doilea dream.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu View Post
    S-a bulit routerul vechi si am pus unul nou. Am confingurat totul OK. Toti clientii ma vad/ii vad, insa eu nu mai vad nimic cu al 2-lea receptor care este in dormitor. Comunicarea intre cele 2 receptoare este OK. CCcam-ul in regula...ce naiba poate sa aiba? AM incercat sa fac si alte linii...NIMIC.
    Trebuie sa ai porturi diferite de ex. pe primul dream sa ai 12000 iar pe al doilea 13000
    Vu+ Duo 2

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doar extern!
    intern nu are nici o importanta daca porturile sint indentice pe aparate diferite (ce, e interzis sa ai 2 computere in casa fiecare rulind cite un server ftp pe portul standard?)

    K-storu, din tot ce ai spus pina acum nu gasesc alta problema decit ca ai alterat liniiile cu user/pass/port pentru conexiunea interna
    altfel, ai enumerat comunicatie ok pentru ambele aparate, functionare corecta cu clientii externi; si dupa cum te-ai exprimat "S-a bulit routerul vechi si am pus unul nou" am tras concluzia ca utilizezi aceleasi cabluri, mufe, etc..
    daca nu ai rezolvat-o inca, dat fiind ca sint linii dedicate pe intern si nu poate ajunge la ele nimeni in afara de tine, trimite-mi-le te rog in privat sa le compar, teoretic un ochi din afara poate remarca usor o eroare care tie ti-a scapat

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    botosani/canicatti-sicilia
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu asa am facute configurarile
    F: root paswdream 3 0 1 { 0:0:1 }
    C: 192.168.1.xxx port root paswdream yes

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iulianxy View Post
    eu asa am facute configurarile
    F: root paswdream 3 0 1 { 0:0:1 }
    C: 192.168.1.xxx port root paswdream yes
    Tu stii macar sa citesti liniile ce ti le configurezi ?

    In linia C, ceri emu "yes" dar cu linia F nu trimiti emu spre linia C 3 "0" 1

    F: <username> <password> <uphops> <shareemus> <allowemm>

    Mai bine ai inceta cu aberatiile, ce le postezi pe forum, si ai mai citi/invata cat de cat.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    botosani/canicatti-sicilia
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am afirmat nicidata ca e buna configurarea asta. Am spus doar ca asta o folosesc eu si ca imi merge. De rest nu ma intereseasa. Orcum asta e ultimul post care il mai scriu pe acest forum.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a rezolvat cu ajutorul unui coleg de forum caruia ii multumesc si pe aceasta cale. Era nevoie de o linie C in client de genul C: 192.168.0.XXX...cu celalalt router foloseam la fel cum folosesc si pt. linii externe. Oricum, va multumesc pt. ajutor.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu View Post
    S-a rezolvat cu ajutorul unui coleg de forum caruia ii multumesc si pe aceasta cale. Era nevoie de o linie C in client de genul C: 192.168.0.XXX...cu celalalt router foloseam la fel cum folosesc si pt. linii externe. Oricum, va multumesc pt. ajutor.
    vezi ce face berea asta alaturi de Zgrongy? :P

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma bucur ca ai rezolvat-o!
    si oricum, berea n-a facut rau nimanui, indiferent alaturi de cine ai "testat-o"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top