Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream 800 HD nu mai raspunde

    Salutare tuturor,
    Aseara am stins Dm iar dimineata am vazut ca display-ul este negru. L-am scos din priza, l-am lasat cam o ora in speranta ca isi va reveni, dar nimic. Merg doar ledurile din spate de la placa de retea, dar nu comunica cu PC. Am incercat sa-i dau un reset dar nu raspunde la comanda. Poate are cineva vreo idee inainte sa ma duc cu el la doctor. DM 800 HD este original, cumparat din Germania acum vreo 2 ani. Multumesc.
    Nimeni nu te poate insela, te inseli tu asupra celorlalti.

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa-i bagi din nou imaginea prin nullmodem sau prin retea daca se conecteaza

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu rezolvi nimic ,te rog sa ma cauti ptr reparatie.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zorbba View Post
    Salutare tuturor,
    Aseara am stins Dm iar dimineata am vazut ca display-ul este negru. L-am scos din priza, l-am lasat cam o ora in speranta ca isi va reveni, dar nimic. Merg doar ledurile din spate de la placa de retea, dar nu comunica cu PC. Am incercat sa-i dau un reset dar nu raspunde la comanda. Poate are cineva vreo idee inainte sa ma duc cu el la doctor. DM 800 HD este original, cumparat din Germania acum vreo 2 ani. Multumesc.

    Salut
    incerca cu o alta sursä

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal

    si eu am patit asa nai cei face terbuie la doctor.
    mam chinuit si eu si ma mers,lam trimis inapoi si mi lau facut ,,dar tot belea ca displeiu nu se aprinde de functionat functioneaza perfec.te salut

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Buzau
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Salut,
    Schimba-i condensatorii de pe placa de baza. Gasesti in comert la maxim 3.2 Ron/buc.
    Sunt de 4700 nanofarazi 10v fiecare, daca nu gasesti la 10v, poti sa-i pui linistit de 16v si o sa mearga fara probleme.
    Bafta!
    1) Esti pe net
    2) Esti pe forumul RDI
    3) Imi citesti semnatura
    5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
    6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
    7) Zambesti, sau chiar razi!

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca doar display-ul OLED nu-ti functiona, treaba era simpla si trebuia sa verifici doar daca ai aceste voltaje aici:



    asa, daca nici nu comunica cu PC-ul atunci treaba ar putea fi de la regulatorul principal cel marcat cu rosu, dar poti verifica cu un voltmetru digital daca ai in diferitele puncte din poza aceleasi tensiuni de iesire;
    daca exista acele tensiuni la fel ca in poza, atunci cu parere de rau procesorul principal e defect care face tot, fiind inclusiv driver pt OLED


    Living an analog lifestyle in a digital world

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal

    de functionat functioneaza comunica cu pc cu rsa ,,tot duar displeiul nu se aprinde.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc tuturor pentru sfaturi, dar problema ma depaseste, asa ca poate stie cineva vreun "doctor" in Bucuresti.
    Nimeni nu te poate insela, te inseli tu asupra celorlalti.

  10. #10
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca astepti pana marti, incerc sa te ajut eu. Trimitrmi un pm cu numarul de telefon

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc overxxl, ai avut dreptate!
    De vina au fost condensatorii de pe placa de baza. Dreamul a prins iar viata.
    Multumesc
    Nimeni nu te poate insela, te inseli tu asupra celorlalti.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    prieteni poate cineva mai exsact sami spuna ce piesa trebuie pentru a putea
    face lumina pe display-ul OLED si unde vine schimbata mai exsact la dm 800 sim 2.0.1

    va multumesc
    Last edited by burciu; 17th November 2010 at 18:13.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depanarea se face de catre electronisti,nu sa se dea mura-n gura ,da,e adevarat cine vrea sa faca experiente e treaba lor ,nu am nimic impotriva .

    Apropo,@marcelll daca nu are anumite ,,voltaje,, si omul nu stie ce sa schimbe ptr ca nu se pricepe ,ce face?
    Dam ,,indicatii pretioase,,nu?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top