Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default sacadare pe DM500s

    am 2 DM-uri si de cand le-am luat am observat ca daca oricare ramane mult timp pe un post tv (ore), se desincronizeaza sunetul de imagine, iar imaginea are o usoara sacadare, se agata.. o mutare pe un alt canal rezolva problema pe moment dar revine de fiecare data cand sta mai mult..

    pana acum am tot facut mutarea canalului pentru a-l face sa-si revina, dar fenomenul devine deranjant.. se poate face ceva?

    imaginea pe care o am e gemini 4.7.. e a sa fie de vina?
    Last edited by Luke_MS; 10th November 2010 at 14:48.

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Luke_MS View Post
    am 2 DM-uri si de cand le-am luat am observat ca daca oricare ramane mult timp pe un post tv (ore), se desincronizeaza sunetul de imagine, iar imaginea are o usoara sacadare, se agata.. o mutare pe un alt canal rezolva problema pe moment dar revine de fiecare data cand sta mai mult..

    pana acum am tot facut mutarea canalului pentru a-l face sa-si revina, dar fenomenul devine deranjant.. se poate face ceva?

    Era o setare ceva de genul enable fast zapping aia tre sa o debifezi, asta daca imi aduc bine aminte...
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am intrat de la distanta prin enigma web pe telecomanda.. nu stii mai exact la ce setari am optiunea aia?.. ar merge mai rapid.. mersi!


    am gasit.. e bifata
    Last edited by Luke_MS; 10th November 2010 at 14:53.

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Luke_MS View Post
    am intrat de la distanta prin enigma web pe telecomanda.. nu stii mai exact la ce setari am optiunea aia?.. ar merge mai rapid.. mersi!


    am gasit.. e bifata
    debifeaz-o
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi deocamdata, verific cand ajung acasa daca e in regula!.. mai si cat m-a sacait chestiuta asta....

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema asta ma omoara si pe mine. Zimi te rog unde e setarea aia.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nuj daca asta e rezolvarea dar setarea se face asa: menu/setup/expert setup/ enable fast zapping

  8. #8
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picieri View Post
    Problema asta ma omoara si pe mine. Zimi te rog unde e setarea aia.
    pare ca merge .. nu am mai observat sacadari .. mersi stailus

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi, mersi, se pare ca e ok. Era deranjanta decalarea si sacadarea aia.

  10. #10
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sscssc View Post
    nuj daca asta e rezolvarea dar setarea se face asa: menu/setup/expert setup/ enable fast zapping
    la mine nu pot sa pun pe disable
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top