Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema alimentare DM500S??

    Buna ziua,
    Am un DM500S cu o problema...
    Cand il alimentez se aprinde led-ul verde dar nu se vede nimic la TV, daca il las mai mult timp.. sa zicem 30 minute iar in tot acest timp ii mai scot alimentarea si il conectez din nou, la un momentdat porneste si se vede imagine la TV, deasemenea se "prind" si posturi, deci functioneaza ok.
    Aveti idee de la ce poate fi? Am observat ca in momentul in care functioneaza corect, se aprinde si in spate lumina la Optical Out, iar cand nu se vede imagine, nici optical-out nu se aprinde. Am mai observat ca in momentul alimentarii se aude un zgomot ca de cuplare releu. Are asa ceva sau mi se pare mie si este de la sursa in momentul in care conectez si "se sudeaza" in conector?

    Mentionez ca de curand i-am facut JTAG si l-am resoftat, intrucat nu mai pornea deloc..

    Va multumesc.

  2. #2
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500

    Pune din nou imagine sau sa schimbi sursa de alimentare ! De ce nu ai dat mai multe detalii :de cind il ai ,de unde este cumparat,ce imagine ai pe el ! Eu am avut dream500 din Ucraina care a crapat sursa in 3 zile ! Sau imaginea intr-o saptamana ,pe acelasi modele aduse din Ucraina ! Sunt ieftine dar de proasta calitate ! Bafta !

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il am de la cineva, cand l-am cumparat nu functiona deloc, abia dupa ce i-am pus JTAG si imagine a mers. Am pe el acum Gemini 4.70. Imi recomandati altceva mai bun? Sursa am masurat-o si e ok (am masurat cu dm-ul conectat).
    Idei?

  4. #4
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Post dream500

    Quote Originally Posted by djmaster_tgv View Post
    Il am de la cineva, cand l-am cumparat nu functiona deloc, abia dupa ce i-am pus JTAG si imagine a mers. Am pe el acum Gemini 4.70. Imi recomandati altceva mai bun? Sursa am masurat-o si e ok (am masurat cu dm-ul conectat).
    Idei?
    pune aceeasi imagine cu dreamup din nou si vezi rezultatul,dar salveaza intai cccam config pe pc ! sursa ai masurat-o,dar nu este concludent ! ai desfacut-o in interior ,poate are condensatori uscati(umflati) ?
    Last edited by coconut; 8th November 2010 at 19:47. Reason: uitat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top