Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default antena 3 mi-a disparut de la RDS cablu!

    antena 3 mi-a disparut de la RDS cablu!
    am sunat si cica nu merge in tot orasul!
    explicatie de altfel puerila, dar ce sa te astepti de la ACESTI neaveniti in ale CABLULUI
    Acuma am rugamintea unde as putea sa receptionez FTA antena 3?
    pe w 2 / 16 est nu imi intra nici mort, am dat BLIND SCAN si dejaba!
    pareri?

    PLS!

    RESPECT!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    174
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care oras?!

  3. #3
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe cablu la mine merge.\
    Dar intradevar pe satelit 16E 11132V la ora asta nu merge nici o Antena.

    ..............si bineinteles replicile oftopic ale lui kb..................
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  4. #4
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Pe cablu la mine merge.\
    Dar intradevar pe satelit 16E 11132V la ora asta nu merge nici o Antena.

    ..............si bineinteles replicile oftopic ale lui kb..................
    Pe satelit(16ºE)merg foarte bine toate Antenele.Incercati sa va reglati voi mai bine antenele.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Sa speram ca nici nu mai revine .
    e singurul la care ma uit din ro
    cand nu e football

  6. #6
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Pe satelit(16ºE)merg foarte bine toate Antenele.Incercati sa va reglati voi mai bine antenele.
    Eu garantez ca antena mea e reglata la maxim de semnal. Am mai gadilat acum putin si se duce SNR pana la 71%. Dar e DOWN.








    Dar asta este. La mine in Estul Romaniei nu merge. Poate la tine in Spania merge.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca sr -ul e 16300
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu zic ca asfalteaza si la cablu
    ----------------------------------------------

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    vezi ca sr -ul e 16300
    Corect.

    Acum intra.


    E bine ca mai trage cineva semnalul de alarma.

    E cazul sa-mi actualizez frecventele...
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine poate e dereglata antena, maine o sa umblu la ea
    multam de promptitudine!

    aici la Bistrita, ne cenzureaza astia portocalii

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Eu garantez ca antena mea e reglata la maxim de semnal. Am mai gadilat acum putin si se duce SNR pana la 71%. Dar e DOWN.

    Dar asta este. La mine in Estul Romaniei nu merge. Poate la tine in Spania merge.
    Vecine ...la mine functioneaza. Triax 110.


    P.S.
    Scuze n-am observat ca ati rezolvat !

  12. #12
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    la mine poate e dereglata antena, maine o sa umblu la ea
    multam de promptitudine!

    aici la Bistrita, ne cenzureaza astia portocalii
    Pai muta-te si tu la cluj sau mai la vest.

    P.S. Imi confirma un amic al meu ca pe valea somesului merge(de la sangeorz-bai mai sus).
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    interesant cum poate devia o discutie.... si cum se pot bate campii . de la nu merge la rdsu' am ajuns la nu merge satelitu'... plictiseala mare, monser....

  14. #14
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai de ce plictiseala?
    Uite ...eu am vazut ca nu am frecventele [email protected] mai incearca sa regleze [email protected] s-a convins ca antena lui e buna.....etc


    Macar e un topic constructiv.......
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai putea sa pice si Sesat....ca doar ne-am obisnuit cu minunatiile de pe 16E....ultimul Eutelsat s-a defectat apoi au urmat 2 lansari cu probleme...deci nu cred cred ca ar fi fost vreo surpriza daca se defecta si Sesat ca e epuizat saracul !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top