Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 60
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Openbox s9 HD linux

    am ocazia sa achizitionez acest receptor la un pret bun (500ron)
    are cineva experienta cu acest aparat?

    dupa cum am citit, are linux pe el, imagine foarte buna, functioneaza ca si client cccam &co, booteaza extrem de repede

    dur nu merge enigma2, server cccam si streaming to pc (ce ma deranjeaza cel mai mult)

    rec
    Last edited by recxxx; 5th November 2010 at 09:39.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    valle del ebro,cinco villas
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu are linux...e perfect pt client cccam
    aici e mai ieftin http://www.openboxspain.com/index.html

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are linux si e clona de octagon 1008.
    Se vrea identic cu otagon si optibox koala hd ... acu totul depinde de partea hardware, software fiind asigurat de echipa octagon.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are asa zisul "Linux inchis" . Adica aveti ambii dreptate pe jumatate.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bercu giuliano View Post
    nu are linux...e perfect pt client cccam
    aici e mai ieftin http://www.openboxspain.com/index.html
    ...pai cu transportul tot acolo ajunge,la 500 ron
    Rapidist pur singe...

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    0
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La multi ani !
    Alte pareri despre acest receptor ? Ma bate gandul sa il iau. Nu prea am timp de teste, vreau doar sa ma uit.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    valle del ebro,cinco villas
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e ok receptorul
    ca si client la cat costa ,merita

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-ar fi mai bun asta?
    Megasat HD 700 la 84 euro
    http://www.sw-sat.de/product_info.php/info/p745_megasat-hd-700-hdtv-sat-receiver-mit--conax-lan-usb-pvr--unicable-tauglich-.html

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    valle del ebro,cinco villas
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by petrisor View Post
    La multi ani !
    Alte pareri despre acest receptor ? Ma bate gandul sa il iau. Nu prea am timp de teste, vreau doar sa ma uit.
    vezi mai multe aici http://sateliti.info/showthread.php?...9-hd-pvr/page3

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    0
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult, l-am luat, dar inca nu prea am avut timp de el. Ce mi-a placut, asa la prima vedere, are un tuner mult mai bun decat echosmartul 791 pe care l-am avut pana acum. Canalele pe care aveam 30 % calitate, pe astra 28 grade, acum am 55 - 60 %, si ce imi place si mai mult e ca nu am semnal pe sky arts sd, in schimb intra fara probleme sky arts hd. La fel, nu intra sky action sd, dar intra sky action hd, tot pe astra 28 grade. Si mai sunt cateva asemanatoare, in pachetul sky UK. Am o antena de 1,8 aluminiu prime focus din petale, care nu prea e reglata cum trebuie, iar locatia e jud Mures, intre Cluj si Tg Mures. Imi place si lista de canale. Mai revin cu impresii, mai ales dupa ce il leg la net.

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    0
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rectificare: am semnal pe sky arts sd, nu pe hd. In rest, e valabil cum am scris mai sus.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default openbox

    salut.am gasit asta:
    Pues bien, aqui os dejo como usar este juguetito nuevo como servidor:

    Importante: Tener ultima version del firmware la 20/10/2010 Manual Aquí

    Voy a poner el manual con un deco openbox como server:

    1.Menu
    1.2. Network Local Setting.
    1.3. Network Local Setting.DHCP, Apagado y ponemos la ip. ejemplo: 192.168.1.101.
    2.Newcamd Server Setting
    3.Newcamd Server Paraeter-----> Server Setting-----> Encendido
    4.Pulsamos Exit.
    5.Newcamd Server User Maganger---->Pulsamos boton verde (añadir). En User: nombre de usuario del cliente 1, en password: nombre del passwor del cliente 1, EMM Allow: Enable. Aqui agregamos todos los clientes.
    Ya esta el servidor listo a la espera de los clientes.

    Voy a poner el manual con un deco openbox como cliente:

    1.Menu
    1.2. Network Local Setting.
    1.3. 1.3. Network Local Setting.DHCP, Apagado y ponemos la ip diferente al server, osea correlativa mismo rango, ejemplo 192.168.1.102.
    2.Pulsamos con el mando Exit.
    3.Nos vamos a CCcam Plug Setting.
    3.1.Manage Config Files.
    3.2.. Pulsamos en 1 CCcam.cfg.
    3.3. Le damos boton azul y añadimos datos servidor.
    3.4. Añadimos los datos del servidor, Ip, puerto 12000 usuario y contraseña.
    3.5. Le damos activar.
    4. Reiniciamos.

    Vuala funcionando sin cortes ni nada (Probado en local) solo para salon y cuarto estar, si fuera por internet, abria que abrir los puertos del router apuntando al servidor openbox, y poner en vez de la ip del servidor la cuenta dyndns o no-ip que tengamos.

    Saludos.

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

  14. #14
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sommersby View Post
    adica 104€ cu transport


  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default linie n

    va salut.
    am facut proba cum am zis mai sus.
    MERGE data linie N cardul cu caream probat este via2.3 introdus in slot 1.
    O SA FAC probe sa vad daca da si al doilea card din pcmcia.

    ..........o singura problema userul l-am scris direct in deco

    bafta si o zi buna
    Last edited by sirius; 12th January 2011 at 23:13. Reason: schimb

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top