Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme card focus

    De ieri am ceva probleme cu cardul Focus care mergea f.bine pe un Dream. Ieri,insa nu mai deschidea nimic.Am sunat in centrala si m-au asigurat in ceea ce priveste cartela ca este activa si ca ii mia dau o activare .Apoi dupa cateva dupa ceva timp sau deschis cateva programe (antenele 1,2,3, acasa ,discovery,realitatea,Tvr info ,tvr3,)dar nu se deschid tv1 sau 2. protv ,b1.axn ,eurosport 1 sau 2 ,sport.ro sau sport1 . Aveti idee ce as putea face sau care e cauza?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ai facut bine update-ul. incearca sa il faci in receptorul original, daca il mai ai.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default card

    Quote Originally Posted by scary View Post
    nu ai facut bine update-ul. incearca sa il faci in receptorul original, daca il mai ai.
    Din pacate nu il mai am. Ce pot face?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca s-a mai discutat pe aici despre update la cardul focus... de fapt, in fiecare luna se discuta.... cauta si sigur vei gasi o multime de subiecte pe tema asta

    bafta.

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Arges
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa faci update la cartela cu scam3.58 . la mine asa isi face subscriptia corect.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default card focus

    Am activat pentru 1 luna pachetul total, care la inceput nu a vrut sa se activeze in totalitate (doar anumtie canale) ,cartela fiind pe un Dream 5oo. Am schimbat cartela pe un Echolite 791,iar cartela s-a activat mai putin canalele Darinng Tv si Hustler Tv ,care nu merg pe nici pe Dream nici pe Echolite. Ce s-ar putea face? Ma mira ca nu se pot deschide mai ales pe Echolite. Softul actual este 3.79. Inca o intrebare ,cu acest soft si cu key actuale puse prin usb se pot deschide francezii si bulgarii sau trebuie pus 3.80?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza un scam pe box si lasa-l 10-15 minute pe TVR1, va face update.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default card

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Instaleaza un scam pe box si lasa-l 10-15 minute pe TVR1, va face update.
    Problema este ca nu mai am decat un receiver echolite 791. Culmea e ca se vad toate inclusiv Telesport din acelasi pachet. L-am lasat pe tv1 12 ore si nimic.Ce pot face?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top