Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudat - nu mai vad pe nimeni la "clients"

    Am o problema - azi, dupa un an fara probleme nu a mers netul dimineata, s-a apucat nevasta sa sune la UPC si au spus sa scoata din priza routerul (am un ASUS WL-500Gp v2) cand am ajuns acasa (am un DM800HD cu ccam si newenigma2) la clients apare doar Dmbox-ul meu 500 care i a share de la DM800 si nici un alt client! La servers apar partenerii de sharing! ccam.cfg are liniile neschimbate, In Dreambox Control Center totul e ok! Am intrat in Router si vad ca am portul 12000 deschis, Contul pe dyndns pare ok - gresesc undeva? Au facut astia de la UPC ceva - au vazut ca am router!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu este actualizat ddns-ul sigur si parteneri incearca sa se conecteze pe vechiul ip .

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce ar trebui sa fac ? - Platesc odata pe an pentru contul de pe dyndns si ma anunta ei cand sa fac plata! A fost totul ok pana dimineata!
    Multumesc!

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by narcisluca View Post
    Ce ar trebui sa fac ? - Platesc odata pe an pentru contul de pe dyndns si ma anunta ei cand sa fac plata! A fost totul ok pana dimineata!
    Multumesc!
    Verifica-ti sa fie portul OK pe care e setat sharingul....
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai in NAT SETTING - Virtual servers am
    12000 192.XXX.X.3 12000 TCP dm800

    In Status & Log - Status Port Forwarding am

    Destination Proto. Port Range Redirect to
    9X.7X.2X2.3X TCP 12000 192.XXX.X.3
    am dat refresh - si nu se rezolva nimic!

    Nu stiu ce sa fac alceva - nu ma pricep!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca dm are acelasi ip , intern . poate dupa restart router-ul si-a schimbat clasa de ip .
    succes !

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca in In Dreambox Control Center il gaseste cu acelasi Ip ca si inainte inseamna ca nu s-a schimbat (e ok?) sau treb sa ma uit in alta parte? Unde?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default E de la dyndns

    Cine face update la dyndns? Asus-ul sau dm800?

    intra pe http://www.whatsmyip.org/ si verifica ca ai acelasi ip cu cel listat in contul tau dyndns.

    Ce firmware ai la assus, ca la mine (fw. 3.0.4.4) la System log/Port forwarding apare
    all TCP 12000 192.168.2.222

    unde 192.168.2.222 e dm-ul meu
    DM500s, CT6900HD, Linkey

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by narcisluca View Post
    Daca in In Dreambox Control Center il gaseste cu acelasi Ip ca si inainte inseamna ca nu s-a schimbat (e ok?) sau treb sa ma uit in alta parte? Unde?
    pune ip-urile manual in dm-uri si pc-uri;se poate ca routerul sa se zapaceasca in alocarea automata de ip-uri.
    am patit si eu asta cu acelasi tip de router.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1, intra pe http://www.whatsmyip.org/ si verifica ca ai acelasi ip cu cel listat in contul tau dyndns.
    R: Da e aceeasi adresa!
    2. Cine face update la dyndns? Asus-ul sau dm800?

    3.Ce firmware ai la assus, ca la mine (fw. 3.0.4.4) la System log/Port forwarding apare
    all TCP 12000 192.168.2.222
    R: 2.0.1.2

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by narcisluca View Post
    1, intra pe http://www.whatsmyip.org/ si verifica ca ai acelasi ip cu cel listat in contul tau dyndns.
    R: Da e aceeasi adresa!
    2. Cine face update la dyndns? Asus-ul sau dm800?

    3.Ce firmware ai la assus, ca la mine (fw. 3.0.4.4) la System log/Port forwarding apare
    all TCP 12000 192.168.2.222
    R: 2.0.1.2
    nu ne-ai zis daca ai ip fix sau dinamic
    la ip fix nu se schimba ip-ul dat de provider indiferent de cate ori scoti routerul din priza.
    la ip dinamic se schimba de fiecare data cand se deconecteaza routerul,chiar si la o fluctuatie de tensiune se restarteaza singur.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am net de la UPC - IN Net Setup din DM800 LA USE DHCP ESTE PUS NO! Adresa e bagata manual!
    In router WAN Connection Type: Automatic IP
    Unde sa ma uit ?
    Last edited by narcisluca; 2nd November 2010 at 23:24.

  13. #13
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    814
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Da un reboot la DM800, sigur iti vor apare din nou clientii.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yogipiti75 View Post
    Da un reboot la DM800, sigur iti vor apare din nou clientii.
    Restart sau ce altceva?

  15. #15
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    814
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by narcisluca View Post
    Restart sau ce altceva?
    Da, RESTART
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top