Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default TNT SAT SD & HD lumina din nou





    Momentan nu pot face public mai mult de atat.
    In curand cred ca va fi pentru toate lumea...

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt @try2learn :

    Echipa care lucreaza la acest card nu permite sa se publice nimic momentan.
    Iti pot spune doar ca se folosesc 2 noi AES key, una pentru canalele SD si una pentru HD.

    P.S.: pm-ul tau e setat sa nu poti primi mesaje.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pm-ul meu e setat sa primesc . stii daca merge in server ubuntu pe smargo ?

    thks


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge
    Eu tin cardul pe server ubuntu in phoenix interface.

    P.S.: Iar ca emulator trebuie folosit unul ce stie multi aes, exscam.

  5. #5
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal ,

    putem spune MERCI @rorothetroll pt ............. key si multie A.e.S

    Secret beci circula alea pa forumurile franceze de parca is miguri


    Merci @OVI de sfat

    O seara faina

    @ +

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu inca imi rod unghiile si ma gandesc cand si daca va mai functiona cardul in Dm. Nu stiu daca sa-l mai vand sau nu...

  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce este asta? are o extensi .uns

    New Unicam 5.20

    Quote:
    - HD02 Karte HD+ gefixed
    - S02 bug AU Update gefixed
    - TNTSAT Viaccess jetzt AES Key eingabe.

    edit: pare sa fie un loader pentru cam, m-a dus in eroare ca l-am vazut la emulatoare pentru dream


  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    Eu inca imi rod unghiile si ma gandesc cand si daca va mai functiona cardul in Dm. Nu stiu daca sa-l mai vand sau nu...
    Cardul functioneaza in orice receptor care stie oscam.
    Si eu ma hotarasem sa-l vand dar odata cu aparitia noilor aes key m-am razgandit.

  9. #9
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Cardul functioneaza in orice receptor care stie oscam.
    Si eu ma hotarasem sa-l vand dar odata cu aparitia noilor aes key m-am razgandit.
    Si nu ne "luminezi" si pe noi daca tot dispui de key valabile? Promit ca nu le fac publice ...
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovidiumarius
    Cu o singura intrebare te deranjez si eu:in oscam,cand ai o singura key aes,se pune sub forma [email protected]:0,0,AESAESAESAESAESAESAESAESAE SAESAE .Cum ar trebui sa arate ,cand folosesti 2 key aes?Eu cred ca ar trebui sa fie ceva de forma [email protected]:0,1,AESAESAESAESAESAESAESAESAE SAESAE,AESAESAESAESAESAESAESAESAESAESAE ,dar as dori sa stiu si parerea ta,daca se poate.
    Cheers

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alessandros View Post
    @ovidiumarius
    Cu o singura intrebare te deranjez si eu:in oscam,cand ai o singura key aes,se pune sub forma [email protected]:0,0,AESAESAESAESAESAESAESAESAE SAESAE .Cum ar trebui sa arate ,cand folosesti 2 key aes?Eu cred ca ar trebui sa fie ceva de forma [email protected]:0,1,AESAESAESAESAESAESAESAESAE SAESAE,AESAESAESAESAESAESAESAESAESAESAE ,dar as dori sa stiu si parerea ta,daca se poate.
    Cheers
    AESKeys = [email protected]:AESAESAESAESAESAESAESAESAESAESAE,AESAE SAESAESAESAESAESAESAESAESAE

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK,multumesc pentru lamurire.
    Off-topic de TNT:daca in oscam.server se pune la 2 readere acelasi label,dar porturile diferite,stie oscam sa ''serveasca'' clientul in functie de portul cardului?Ca sa fi e mai explicit,daca ai doua sci,si pui la ambele:
    [reader]
    label = aaaa
    [reader]
    label = aaaa
    iar in oscam.conf va fi
    port = [email protected]:003411;[email protected]:030B00
    stie oscam sa faca logarea clientilor corecta pentru fiecare card in parte?
    Sau este necesar si obligatoriu ca fiecare reader sa primeasca un label diferit?
    Multumesc anticipat!
    Cheers

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Label = numele cititorului, a cardului sau ce vrei tu sa ii pui.
    E normal sa fie diferite acele nume altfel oscam nu are cum sa deosebeasca aceste cititoare.
    Acest label isi are corespondentul in oscam.user unde se da calea spre cardul respectiv in special pentru AU.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu impartasesc opinia lui ovidiu " cheile sunt doar pentru mine si nu le dau " , eu am cerut prin PM , si nu le-am primit , "lame" spun eu deoarece cei care ma cunosc stiu ca nu "vorbe goale" dar na ...... ma gindeam ca e vorba de camaraderie pe aici.

    Intre timp am primit link cu cheile ,pentru cine mai are nevoie, aici sint pentru
    Non-Public - Moresat Firmware ONLY key
    http://www.sat-times.com/showthread.php?t=36509
    pentru oscam aici ( pentru SD)
    http://www.dzsat.org/forum/f40/tnt-a...tml#post529204

  15. #15
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e chiar parerea lui Ovidiu aceasta "doar pentru mine". Ideea e ca daca e cineva care a facut o promisiune, trebuie sa o respecte. Asa ca sa nu judecam fara sa cunoastem.

    Acum am keyle. Toate bune, dar cum se deschide usa? Si cu care merg HD-urile?
    Pate pune cineva un oscam.server sa stiu si eu cum trebuie setat.

    Multam
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top