Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default Sharing......nu pricep

    daca fac schimb de linie cu cineva care nu are [ exemplu ] Akta full,eu pot sa receptionez Akta full de la alti parteneri de ai mei de sharing care prin alti parteneri de ai lor,si nu prin carduri de a lor,primesc si Akta full ?
    va multumesc.

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, poti daca ai primit linie cu resare adica nu doar cardul lor local ci si din hop2

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca tot sunt la capitolul nu pricep,mai intreb cate ceva ce ma depaseste :
    1. am luat sectiunea dreambox a forumului de la pag 1-22,bine ca numai atatea pagini are.
    http://www.rdi-board.com/archive/index.php/f-13.html
    si nu sunt in clar ce inseamna si cum se''citeste'' ECM si EMM.eu folosesc mai mult cardsharing control 0.5. am si cccaminfo v.1.2.1 , cardsharing-x ,funshare,
    http://192.xxx.x.xxx : 16001
    2. in configurarea liniei C,la cifrele din paranteza nu sunt in clar ce inseamna prima si a doua cifra.eu am gasit numai explicatie pt. a treia cifra.carnatul din ce vazui pus pe forum ieri ma depaseste,mai mult,nici nu ma intereseaza deocamdata.poate in viitor.

    multe multumiri tuturor.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    daca tot sunt la capitolul nu pricep,mai intreb cate ceva ce ma depaseste :
    1. am luat sectiunea dreambox a forumului de la pag 1-22,bine ca numai atatea pagini are.
    http://www.rdi-board.com/archive/index.php/f-13.html
    si nu sunt in clar ce inseamna si cum se''citeste'' ECM si EMM.eu folosesc mai mult cardsharing control 0.5. am si cccaminfo v.1.2.1 , cardsharing-x ,funshare,
    http://192.xxx.x.xxx : 16001
    2. in configurarea liniei C,la cifrele din paranteza nu sunt in clar ce inseamna prima si a doua cifra.eu am gasit numai explicatie pt. a treia cifra.carnatul din ce vazui pus pe forum ieri ma depaseste,mai mult,nici nu ma intereseaza deocamdata.poate in viitor.

    multe multumiri tuturor.
    1. foarte bine.
    2. asa sa faci.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default http://www.rdi-board.com/images/icons/icon10.gif

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    daca tot sunt la capitolul nu pricep,mai intreb cate ceva ce ma depaseste :
    1. am luat sectiunea dreambox a forumului de la pag 1-22,bine ca numai atatea pagini are.
    http://www.rdi-board.com/archive/index.php/f-13.html
    si nu sunt in clar ce inseamna si cum se''citeste'' ECM si EMM.eu folosesc mai mult cardsharing control 0.5. am si cccaminfo v.1.2.1 , cardsharing-x ,funshare,
    http://192.xxx.x.xxx : 16001
    2. in configurarea liniei C,la cifrele din paranteza nu sunt in clar ce inseamna prima si a doua cifra.eu am gasit numai explicatie pt. a treia cifra.carnatul din ce vazui pus pe forum ieri ma depaseste,mai mult,nici nu ma intereseaza deocamdata.poate in viitor.

    multe multumiri tuturor.
    1. ECM si EMM se primesc de la partenerii cs pentru simplu motiv a se face lumina, sau se blocheaza Emm cu no.
    Programele pe care le folosesti pe Pc sint facute pentru editare cfg si a controla cine este on/off, Nr. Ecm used/h/min pro client etc...
    2. Acel carnat este varza, cei care au habar de cccam blocheaza/filtreaza individual, providere xxl dupa preferinte in coada liniei C si F.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,dupa ,,biz''-ul liniei de mai jos se pune sau nu # ?

    F: boc bou 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } basescu.no-ip biz

    va multumesc tuturor.

  7. #7
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    salut,dupa ,,biz''-ul liniei de mai jos se pune sau nu # ?

    F: boc bou 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } basescu.no-ip biz

    va multumesc tuturor.
    incearcä sä-l pui in fatä
    adevärul este inventia unui mincinos

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    salut,dupa ,,biz''-ul liniei de mai jos se pune sau nu # ?

    F: boc bou 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } basescu.no-ip biz

    va multumesc tuturor.
    Ai grija sa nu dea astia 2 de urma ta, sau cine stie...Nu cred ca era cazul sa-i pomensti aici...In legatura cu informatiile pe care doresti sa le obtii.

    Linia F este Ok si nu se pune # in coada, de fapt nu conteaza...

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    si nu se pune # in coada, de fapt nu conteaza...
    dacä-l pune in fatä conteazä
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    salut,dupa ,,biz''-ul liniei de mai jos se pune sau nu # ?

    F: boc bou 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } basescu.no-ip biz

    va multumesc tuturor.

    Semnul # este interpretat ca inceput de comentariu, tot ce urmeaza dupa acest semn nu este considerata ca instructiune sau comanda. Deci, daca pui # inaintea unei linii C, aceasta linie nu va fi luata in considerare. Poti sa pui # la sfarsitul fiecarei linii si apoi sa scrii acolo detalii despre linia respectiva (cine este partenerul, din ce tara, ce local spune ca are, data la care ai sharingul cu el etc etc).

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar fi mai ok daca s-ar putea pune # in fata lui Boc si a acolitilor ca sa nu li se ia in considerare mentalitatile si sa nu aiba nici un efect cazualitatile lor. Sharale-as muitele...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca deja o dati in diverse...
    Semnul "#" pus in fata oricarei linii in cccam anuleaza tot ceea ce facea linia respectiva. Practic o face inexistenta.

    Dupa edit: idem Satwien
    Last edited by popamare; 2nd November 2010 at 15:11.
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Hai ca deja o dati in diverse..http://www.rdi-board.com/images/icons/icon9.gif.
    Semnul "#" pus in fata oricarei linii in cccam anuleaza tot ceea ce facea linia respectiva. Practic o face inexistenta.

    Dupa edit: idem Satwien
    Bravo: Imi aduc aminte, asa aveam setat la gbox acum vreo 3-4 ani # dupa linia D specificam tara peerului adressa de mail/nickname/forumul de am facut schimb etc.

    La cccam regret ca nu am trecut aceste informatii, iar in momentul de fata doresc sa trec cu 2 servere complet pe oscam,( server/client) si nu mai stiu unde sa-i gasesc pe toti partenerii mei de cs...Pentru ca in loc de linii C au nevoie de N si L...

  14. #14
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Bravo: Imi aduc aminte, asa aveam setat la gbox acum vreo 3-4 ani # dupa linia D specificam tara peerului adressa de mail/nickname/forumul de am facut schimb etc.

    La cccam regret ca nu am trecut aceste informatii, iar in momentul de fata doresc sa trec cu 2 servere complet pe oscam,( server/client) si nu mai stiu unde sa-i gasesc pe toti partenerii mei de cs...Pentru ca in loc de linii C au nevoie de N si L...
    Poti da linii C din oscam, linistit. De ce sa le dai linii N si L? Ca sa poata sa-si puna 256 in coada liniei si sa apara ca si cum ei ar avea localul tau? Poate tie iti convine asa, mie nu.

  15. #15
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crf23 View Post
    Poti da linii C din oscam, linistit. De ce sa le dai linii N si L? Ca sa poata sa-si puna 256 in coada liniei si sa apara ca si cum ei ar avea localul tau? Poate tie iti convine asa, mie nu.
    Ce te face sa crezi ca doar N-urile se pot maslui? Stai tu linistit ca poti sa-ti faci propriul tau local si dintr-o linie C. Din pacate...
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top