Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 26 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 381

Thread: S2emu

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default S2emu

    v 1.04
    Added Co*ax.
    Fixed Na*ra autoupdate on Hispasat channels and fixed MECM algo for TvCabo.
    Autoselecting of ECM pids.
    Enable/disable of module (Check menu).
    Auto selecting pid on Fu*lX channels(no need to add ECM pid 03EB).
    Tested with ALT-DVB, My Theatre and ProgDVB(with SkyStar2 card).
    Sa vedem ce observatii aveti...

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    BUCURESTI
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Yesssss in sfarshit ceva nou shi binevenit
    Croatzii astia se pare ca au luat-o inaintea yankseului
    LA MAI MARE

    PT CONFORMITATE ROWAREZ (CORBUT CEZAR MANASE)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am eroare de softcam.key "error opening softcam.key"
    Stiti careva de ce? multumesc anticipat
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult, merge intr-adevar
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat si eu S2emu v1.04 cu dll-ul in plugins si softcamkey langa AltDvb exe. si nu deschid nimic in plus.
    S-au deschis cateva Prima Fila, dar doar pentru cateva secunde.
    Puteti sa ma lamuriti si pe mine unde gresesc, sau unde nu procedez corect.
    Multrumesc!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Super treaba
    Abia astept sa testez si eu
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amepas
    Am eroare de softcam.key "error opening softcam.key"
    Stiti careva de ce? multumesc anticipat
    ai pe undeva linii goale in softcam...adica nu incep toate ori cu keye ori cu #...idem pentru stailus

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Don'Fanel
    Am instalat si eu S2emu v1.04 cu dll-ul in plugins si softcamkey langa AltDvb exe. si nu deschid nimic in plus.
    S-au deschis cateva Prima Fila, dar doar pentru cateva secunde.
    Puteti sa ma lamuriti si pe mine unde gresesc, sau unde nu procedez corect.
    Multrumesc!
    Sa auzim numai de bine!
    pt alt dvb shi nu numai da o rescanare la transponderi.atentzie rescanare nu update

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scanat toate frecventele cu Sky si Prima Fila si am dat "replace" in loc de "update"(trebuia sa le sterg si sa le scanez din nou?), dar ecranul este negru, cu toate ca cheita da vioi din coada.
    Daca se poate sa ma lumineze cineva!
    Multuymesc!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge perfect si cu dvbdream 077 cu softcam in radacina si fara linii goale .
    bafta

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat si am la toate PCR=VID(VPID).Am rescanat toate frecventele.
    Are momente cand deschide un canal sau altul(ex. P***a F**a 2; 28 sau fullx1;2), dar doar pentru cateva secunde si apoi ingheata.
    Cred ca gresesc in alta parte.
    Pentru a ma putea ajuta mai bine va dau si configuratia:
    SS2 v2.6b, driver 4.2.8, AltDvb 1.0.4.2143, yankse 1.3.1.0, S2emu 1.04, softcamkey din 16.07 de la mach1, toate pe Intel Pentium 4 de 2.4G cu 512 DDR, placa video GForce 4, XP, etc.
    Altfel vad tot ce s-a putut vedea pana la aparitia S2emu-ului.
    Multumesc pentru sfaturile date pana acum si anticipat pentru cele ce vor mai veni!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  12. #12
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    eu am fost mai radical. am sters toate fisierele necesare lu yankse pentru seca2 (sky italia) si acum merg amandoua in paralel, fara nici un conflict. de fapt yankse nu mai e bun decat pentru ****** (ce a mai ramas in ******, respectiv ORF si ceva olandezi).

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta a fost problema!
    L-am dezactivat si merge excelent!
    Multumesc mult!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default ALTDVB

    Buna !

    Dati-mi si mie link-ul sa descarc ALTDVB.

    Multumesc mult

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Site-ul unde poti gasi ALT-DVB-ul este: http://altx.3x.ro/Alt-Dvb.htm si adresa de mail a lui "Altxro" care l-a produs este: [email protected]
    Merita folosit!
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. s2emu help
    By tsp in forum Placi DVB
    Replies: 16
    Last Post: 14th February 2007, 10:10
  2. S2emu 1.25
    By Nick_sato in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 4th June 2006, 17:45
  3. S2emu v1.091-NOU
    By ovidiumarius in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 17th December 2004, 21:25
  4. s2emu 2.0.0 ??
    By benix in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 17th December 2004, 18:32
  5. S2emu 1.08
    By tabaluga in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 25th October 2004, 14:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top