Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default Bundesliga 11720 H (Astra 19E) nu se memoreaza...

    DM800S
    scanez de pe Astra 19E transponderul 11720 H 27500 3/4.
    Gaseste canalele (toate Bundesliga 1,2,3,4,5,....) dau OK la memorare si ................ nu se regasesc in lista
    Adica semnalul e OK, scaneaza transponderul ....dar nu le memoreaza in lista ? stie cineva de ce oare ?
    as incerca scanarea separata cu PID-ri , dar nu gasesc la DM 800 cum se face asta.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa face la clone.. ia punele din lista altcuiva..

    sa vezi cand dai pe ele cum oscileaza semnalul si agc ul cat de slab e <50%
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se face cu un program numit Dreamset si fisiere @likra sau Vhannibal la alegere...
    Rapidist pur singe...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat...sa vad ce s-a primit.
    Lista a aparut, dar imi scrie "Service Not Found"
    cu toate ca semnalul e f.bun
    are cineva vre-o idee ?
    Last edited by ilies; 29th October 2010 at 13:57.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu zic sa nu te mai chinui atat sa le bagi in lista, ca dupa cate stiu eu acele canale sint "option kanäle" si sint activate numai atunci cind sint transmise simultan mai multe meciuri. le accesezi pe canalul sky bundesliga cu butonul verde!

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geko68 View Post
    eu zic sa nu te mai chinui atat sa le bagi in lista, ca dupa cate stiu eu acele canale sint "option kanäle" si sint activate numai atunci cind sint transmise simultan mai multe meciuri. le accesezi pe canalul sky bundesliga cu butonul verde!

    merge si pe dreambox?

    am vaz ceva asemnator si la sky uk, la tenis, sunt transmise meciuri simulatan.. cu RED BUTTON..

    @ilies, sincer e clona sau original?
    eu tot am avut pb cu o clona pe niste tp uri de asta intreb, pe original nici vorba.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    merge si pe dreambox?

    am vaz ceva asemnator si la sky uk, la tenis, sunt transmise meciuri simulatan.. cu RED BUTTON..

    @ilies, sincer e clona sau original?
    eu tot am avut pb cu o clona pe niste tp uri de asta intreb, pe original nici vorba.

    Da merge si la dreambox......

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geko68 View Post
    eu zic sa nu te mai chinui atat sa le bagi in lista, ca dupa cate stiu eu acele canale sint "option kanäle" si sint activate numai atunci cind sint transmise simultan mai multe meciuri. le accesezi pe canalul sky bundesliga cu butonul verde!
    asa ...inseamna ca aici e si raspunsul la "de ce la scanare le arata ca le-a gasit / dau OK , iar in lista de canale nu se regasesc". Presupun ca in timpul transmiterii meciurilor mai fac o data acesta operatiune de scanare si probabil dupa scanare o SA LE REGASESC in lista de canale ?

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le gasesti si acum, canalul Sky Sport Info, butonul verde si apar optiunile de canale, depinde de ce se transmite la ora actuala. Exact asa se face si cu canalele optionale Sky Select, Blue Movie.
    Bafta

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Canalele extra: Bundesliga sunt prezente in RDI E1 Settings de ani buni
    Tunner-ul Dreambox, din punctul asta de vedere, este deficitar: nu recunoaste anumite "canale ascunse"(no name) pe baza de SID
    Pentru a vizualiza aceste servicii TV:
    -utilizezi date de la KingOfSat;
    -adaugi manual serviciile TV dorite.


    Regret ca nimeni, din cei ce posteaza pe RDI-Board E2 settings, nu face Set Keep flag: On pentru serviciile derivate din cele ale mele. Asta duce ca la prima accesare sau scanare la "Removed services"...

    P.S. Strict legat de problema aceasta, provenienta tunner-ului nu are nici o legatura Eu am unul original, si daca nu faci ceea ce am spus mai sus "patimesti":



    Pentru cei interesati, alaturat, e lista mea de servicii extra, care au nevoie ca la import de pe DM sa li se bifeze Set Keep flag: On: flags_12092010.rar - 0.94MB

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am mai rezolvat-o si altfel. La imaginea Gemeni 5.10 la scanarea satelitului Astra 19E pe langa cele 3 randuri (services; providers si new) mai apare si al patrulea Sky-Subservices. Aici si se regasesc canalele respective Bundesliga, Sport si altele..... Nu stiu cum e la altele imagini, nu le folosesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top