Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default nu pot da drumul la focus cu oscam+cccam

    Care ma puteti ajuta in setarea fisierelor oscam pentru a viziona in liniste focus si pe al doilea receiver cu cccam? Am tot citit si am setat fiserele dar nu vrea nicicum...
    Am oscam ca si server si vreau sa dau linie la al doilea receiver.
    Mersi.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lalipuk View Post
    Care ma puteti ajuta in setarea fisierelor oscam pentru a viziona in liniste focus si pe al doilea receiver cu cccam? Am tot citit si am setat fiserele dar nu vrea nicicum...
    Am oscam ca si server si vreau sa dau linie la al doilea receiver.
    Mersi.
    ai putea si fara oscam.
    ccccam -cccam
    la mine merge perfect asa.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    arata si tu concret ce ai setat sa vedem unde ai gresit ...

    oscam.user
    oscam.server
    cccam.cfg

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lalipuk View Post
    Care ma puteti ajuta in setarea fisierelor oscam pentru a viziona in liniste focus si pe al doilea receiver cu cccam? Am tot citit si am setat fiserele dar nu vrea nicicum...
    Am oscam ca si server si vreau sa dau linie la al doilea receiver.
    Mersi.
    E grele cu copy / paste ...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default oscam

    Ovidiu, am incercat exact ceea ce ai prezentat tu in unul din posturi, insa nu imi da drumul la sh*re pe celalalt receiver in cccam. Deci avem asa:
    oscam.conf:

    [global]
    logfile = /var/log/oscam.log
    clienttimeout = 5000
    fallbacktimeout = 2500
    clientmaxidle = 120
    bindwait = 120
    resolvedelay = 30
    nice = -19
    serialreadertimeout = 1500
    maxlogsize = 250
    waitforcards = 1
    saveinithistory = 1
    readerrestartseconds = 5
    readerautoloadbalance = 1

    [webif]
    httpport = 1900
    httpuser = oscam
    httppwd = admin
    httprefresh = 10
    httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.1-192.168.255.255
    httphideidleclients = 1

    [cs378x]
    port = [email protected]


    oscam.server

    [reader]
    label = Focus
    protocol = internal
    detect = CD
    device = /dev/sci0
    emmcache = 1,3,2
    caid = 0B02
    group = 1

    oscam.user

    [account]
    user = user1
    pwd = pass1
    group = 1
    au = reader
    services = services1
    caid = 0B02
    ident = 0B02:000000
    keepalive = 1

    Mentionez ca am instalat ptr. ipbox oscam+cccam de la sifteam 1.9.4, iar fisierele se gasesc in var/tuxbox. Ce nu e in regula acum? trebuie sa existe si alte fisiere de oscam cu ceva configurari?
    imi pare rau , dar e prima data cand folosesc oscamul.
    PS: in cccam am linia N: 127.0.0.1 12500 01 02 ..... 14 256. Trebuie sa fie acelasi port pe oscam si cccam?
    Mersi.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  6. #6
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai activat doar protocolul camd3.5 nu poti da linie N catre cccam.
    Pentru camd3.5 dai linie L, in cazul tau:
    L: 127.0.0.1 12500 user1 pass1 0B02 000000 256
    Daca vrei sa activezi protocolul newcamd atunci introduci in oscam.conf liniile:

    [newcamd]
    port = [email protected]:000000
    key = 010203......14
    allowed =
    keepalive = 1
    mgclient = 0

    Daca vrei sa folosesti si camd3.5 si newcam atunci folosesti porturi diferite pentru fiecare din ele.

    In oscam.user scoate linia services = services1 si pune au = Focus (nu reader).
    Last edited by crf23; 29th October 2010 at 13:22.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut modificarile, insa: acum vad cardul in oscam webif (inainte nu-l vedeam), dar nu mai pot sa vad focusul din local, imi ia tot hop2 de la altii.
    Ce sa-i fac acum? Am linia L in cccam, cum pot sa-l vad si in celelalt rec?
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lalipuk View Post
    Am facut modificarile, insa: acum vad cardul in oscam webif (inainte nu-l vedeam), dar nu mai pot sa vad focusul din local, imi ia tot hop2 de la altii.
    Ce sa-i fac acum? Am linia L in cccam, cum pot sa-l vad si in celelalt rec?
    Ti-am zis mai sus ca e grele cu copy / paste ...

    Cum ai vrea tu sa vezi ceva cand in oscam.conf ai pus acest provider
    [cs378x]
    port = [email protected]

    Iar in oscam.server si oscam.user ai provider 0B02 ...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aia am vazut-o si am modificat-o dar tot nu vrea ... altceva?
    ale naibii copy/paste intr-adevar, ca asa am copiat-o de la tine... 0b2 se mai intampla.
    oricum in alta ordine de idei, mai am ceva de completat?
    Last edited by Lalipuk; 30th October 2010 at 13:02. Reason: x
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  10. #10
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am inteles ceva prea bine, pe primul receiver unde ai cardul, ai si oscam si cccam sau doar oscam? Linia L: 127.0.0.1 12500 user1 pass1 0B02 000000 256 e pentru primul receiver. Pentru al doilea unde ai instalat doar cccam (presupun) ii poti da tot linie L din oscam L: 192.168.x.x (ip-ul primului receiver) 12500 user2 pass2 0B02 000000 256, pentru asta mai creezi un user in oscam.user:

    [account]
    user = user2
    pwd = pass2
    group = 1
    au = Focus
    caid = 0B02
    ident = 0B02:000000
    keepalive = 1

    In oscam.conf la sectiunea [global] mai adauga linia:
    preferlocalcards = 1

    Si apropo, la versiunile mai noi de oscam protocolul camd3.5 foloseste un singur port. Acesta e valabil pentru toti userii/readerele care le ai:

    [cs378x]
    port = 12500
    nu mai e necesar [email protected]

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact asa e: pe primul receiver unde este cardul este oscam si cccam, iar pe al doilea doar cccam. am inscris si linia L pentru al doilea si acum il vad cardul, dar nu imi deschide decat din hop2. De ce?
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top