Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Alcad pe bloc

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default Alcad pe bloc

    Salutare ,

    Se da urmatoarea problema .
    DM800 cu stick USB si Gemini imagine,
    Merge binisor in DVBT numai ca din caiza ca nu am semnal se mai poticneste imaginea .

    Ca sa ma uit si eu civilizat la HD ( TVR si ProTV ) ca astea ne intereseaza am cumparat un alcad sa il pun pe bloc.

    Acum . eu stau in zona colentina si nu am idee de unde se emit DVBt0urile astea. Ma poate ajuta cineva cu locatia lor ca sa stiu cum orientez antena ?

    Si ar ma fi ceva : ce fac eu cu directiva asta dasta avind in vedere ca protv emite vertical si TVR orizontal parca . Habar nu am cum sa pun antena ? Ceva sugestii ?

    Merci.

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut , pai ProTV HD/Sport.ro HD emit dinspre Iancului ( mai precis Pache Protopopescu ) si TVR HD au 2 emitatoare : unul la Herastrau si altul la Big Berceni , deci depinde care iti este mai aproape de locatia ta
    Acum legat de cele 2 polaritati si daca nu ai un model de antena banda larga fif-uif cu 2 brate ca sa le orientezi in forma de "V" pe orizontala , atunci incearca si inclin-o la 45 de grade
    Adica nici pe orizontala , nici pe verticala ci intre si vezi ce rezultate obtii , eventual sa ne scrii si noua care sau ce rezultate ai obtinut
    Ce model de antena ai ? Cu/fara amplificator ?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si PROTV are 2 emitatoare.Al doilea este vis-a-vis de Piata Progresul,pe un bloc.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default alcad

    modelul nu il stiu exact .
    Astazi am sa fact teste va scriu
    Este fara amplificator.

    Am sa ma joc cu ea pusa pe polaritatea de TVR pt ca protv este relativ aproape.
    Am sa vad ce rezultate obtin si va tin la curent

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default gata

    Am pus antena.

    Pot sa spun ca am pus antena cu un sumator prin acelasi cablu ca si antena de satelit.
    Ei bine acum am semnal PERFECT am pus antena pe polaritatea orizontala indreptata din colentina spre pache protopopescu . Ce pot sa spun este ca merge totul prerfect indiferent cum tin antena. Probabil ca semnal este garla asa ca merge oricum. Am 11 posturi in DVB-T si merg perfect absolut toate HD sau nu .

    Antena este un Alcad 900 series cu 19 elemente.

    Cam scumpa dar merge brici acum. asa ca recomand.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un link sumator ma intereseaza . Tks
    Antena TRIAX TDS88,SKyStar2 2.6D,Optibox,Strong Zapbox,Antena PrimeFocus 1.5AL de dat ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top