Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default problema skystar2 hd

    ma joc cu un skystar2 hd.merge ok dar din pacate pe canalele hd se blocheaza.calculatorul are procesorul doar la 1,1 giga si memoria e de 1,5 giga.exista ceva codecuri care sa ajute procesorul sa faca fata?
    boy2good

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    ma joc cu un skystar2 hd.merge ok dar din pacate pe canalele hd se blocheaza.calculatorul are procesorul doar la 1,1 giga si memoria e de 1,5 giga.exista ceva codecuri care sa ajute procesorul sa faca fata?
    Codecuri nu prea cred, decat o noua placa video cu decodare HD + procesor mai vanjos
    Last edited by trid_ovi; 27th October 2010 at 17:37.

  3. #3
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cyberlink, e in pachetul hdpack.
    http://www.skystar.org/index.php?subcat=37
    Procesorul este destul de mic, trebuie sa ai cat mai putine procese in task manager. Memorie video cel putin 128mb.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default PB

    BUNA ZIUA,
    CU ACEIAS PLACA SKYSTAR HD 2,AM O PROBLEMA CIUDATA ..DE CATEVA ZILE MAI EXACT 2,DUPA CATEVA MINUTE (1-MAX 2) SE BLOCHEAZA SI NU MAI MERGE NIMICA PE EA..TREBUID SA O RESTARTEZ .
    A MAI PATIT CINEVA ASA CEVA CU EA?PLS HELLP.
    TIN SA PRECIZEZ CA AM UN PROCESOR AMD 4200 + , PLACA VIDEO DE 1 G..SI 4 G DE MEMEORIE
    NU AR TREBUI SA FIE DIN CAUZA ASTA ..NU?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se bolceaza din cauza incompatibilatatii placa de baza+ skystar.
    Si eu am patit la fel, am schimbat placa de baza si merge brici!
    Succes.

  6. #6
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @boy2good: Codecul Cyberlink il ai si inclus oficial in kitul de instalare al placii (stie sa accelereza pe placi nVidia seria 8000 in sus si ATI mai noi).

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In care kit?ca la mine e Mainconcept

  8. #8
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default O idee...

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    ma joc cu un skystar2 hd.merge ok dar din pacate pe canalele hd se blocheaza.calculatorul are procesorul doar la 1,1 giga si memoria e de 1,5 giga.exista ceva codecuri care sa ajute procesorul sa faca fata?
    Daca ai o placa ATI HD ( de exemplu Radeon HD), ai putea sa incerci deblocarea accelerarii hardware video a placii video, folosind trucurile din link-ul de mai jos, dar la procesorul tau cred ca nici acestea nu te vor ajuta prea mult:

    http://www.internetus.ro/hardware-zo...ercloking.html

    Totusi incearca, eu le-am folosit mai demult pe o procesor de 2,4, cu care aveam aceleasi probleme la programele HD, si de la procesor 100% am ajuns si la utilizare de procesor de 10-20% folosind aceste tweaks de registri ai driverului video.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pentru ideei dar am abandonat lupta.calculatorul e mai vechi si nu mai investesc in el deoarece am laptopuri.asa ca placa am vandut-o
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top