Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default meniu incomplet dm 500

    Salutari,

    am patit o ciudatenie la dm 500...a disparut din meniu partea care-mi permite sa stez motorul, sa scanez etc. Nu mai am decat:

    service organising unde pot edita buchete
    system settings -
    parental lock
    expert setup
    blue panel



    mentionez ca am schiimbat 2 imagini pana acum si tot asa. NU reusesc sa scanez, sa setez motorul, etc.
    DM500S + DM800HD

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce imagine folosesti ?
    Sub 1.Service Organising ai 2.Service Searching unde poti face setarile amintite.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by axton View Post
    Ce imagine folosesti ?
    Sub 1.Service Organising ai 2.Service Searching unde poti face setarile amintite.

    Stiu, mai am un dm 500 si acolo este meniul de service searching. Pe asta insa nu mai apare....acu 2-3 luni cand l-am luat a fost ok...brusc a disparut.

    - am pus acum 4.7 gemini...imi vine greu sa cred ca e de la imagine
    DM500S + DM800HD

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tunerul este busit, reciverul nu il vede si de aia nici nu apare in meniu.
    Tre sa o rezolvi cu tunerul.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lipeste masa tunerului de placa de baza si iti va functiona,nu ai masa la tuner conectata ,iar imaginea nu il vede ca device .
    Succes,daca nu reusesti ,da-mi un buzz pe PM

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta presupune sa-l desfac.....am garantie, am vb cu cel de unde l-am luat, cred ca-l trimit. Daca e altceva busit poate comenteaza ca vede ca e desfacut
    DM500S + DM800HD

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Birkoff77 View Post
    Asta presupune sa-l desfac.....am garantie, am vb cu cel de unde l-am luat, cred ca-l trimit. Daca e altceva busit poate comenteaza ca vede ca e desfacut
    Daca il desfaci cu atentie nu se vede ca ai umblat in el...am desfacut mai multe Optibox 550 s care au avut probleme cu partea de lan.
    Not Me!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top