Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: SS2 defecta?

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 defecta?

    Am o SS2 rev 2.3 de 3 ani. Este legata la antena prin pozitioner care pana de putin timp in momentul in care porneam calculatorul se aprindea si afisajul acestuia. Acum afisajul palpaie sau nu se aprinde deloc, nu pare a fi o problema de cablu de antena ( functioneaza foarte bine cu un SRT 4125) iar calculatorul imi spune ca conexiunea nu funcitoneaza sau este limitata (imi apare simbolul cu cele doua calculatoare cu un triunghi galben cu semnul mirarii).Imi puteti spune daca placa este defecta sau este alta problema?
    Cu multumiri,

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa reinstalezi driverele placii.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut si asta. Am inlocuit 4.3.2 cu 4.2.10. Se instaleaza totul fara erori, imi apare si cercul rosu(no signal) + problema de retea

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hobbysat
    Am facut si asta. Am inlocuit 4.3.2 cu 4.2.10. Se instaleaza totul fara erori, imi apare si cercul rosu(no signal) + problema de retea
    problema de retea o da din cauza winxp sp2 si se datoreaza faptului ca nu ai un IP fix pe placa de retea. Daca zi-ci totusi ca nu se mai aprinde afisajul la pozitioner si nu mai ai semnal deloc atunci probabil ca placa nu mai alimenteaza LNB-ul si atunci cam 99% e placa defecta, sau o fi ceva din windows.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspuns. Cu reteaua am rezolvat-o, am scris eu IP-ul. Cand am pornit calculatorul ( dupa o noapte in care nu a functionat) placa a mers circa 1 minut. Am sa incerc si pe alt calculator.

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau in alt slot PCI al calculatorului tau .

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mortua est. Am incercat-o si pe alt slot, si pe alt calculator acelasi rezultat. Nu-mi dau seama ce a determinat-o sa se strice dar daca asa a vrut ea....
    Acum sa ma hotatarasc ce-mi iau rev2.3 sau 2.6c. Un sfat bun?
    Cu multumiri

  8. #8
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hobbysat
    Mortua est. Am incercat-o si pe alt slot, si pe alt calculator acelasi rezultat. Nu-mi dau seama ce a determinat-o sa se strice dar daca asa a vrut ea....
    Acum sa ma hotatarasc ce-mi iau rev2.3 sau 2.6c. Un sfat bun?
    Cu multumiri
    man, ai avut ss2 timp de 3 ani. Nu vrei sa incerci un dream500 sau, daca esti fan dvb, macar un ss1?

    P.S. ai incercat placa pe un pc cu un alt sitem de operare (versiune win. eventual) ?
    whitesnake.com

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, celalalt calc avea win 98. Am citit pe technisat ca placa n-ar mai raspunde si in cazul in care Direct X ar fi instalat dupa instatarea placii. Intr-adevar am pus o noua placa video,(sa zicem ca Direct X s-ar fi suprascris) dar am facut ce-au zis ei ( o noua reinstalare- ei spun numai a aplicatiei si tot nu a pornit) Cat despre sugestia ta cred ca este o idee buna ss1, vad acum ca are si slot pentru card ( la Mondoplast deocamdata nu au si in alta parte nu am cautat) iar despre cealalta solutie stiu prea putine despre ea, sa mai rasfoiesc putin netul si sa-mi fac o idee. Oricum nu vreau sa ma grabesc prea tare. In cateva zile sper sa ma luminez. Multumesc pentru sugestie.
    P.S. - singurul motiv din care se putea strica aceasta placa putea fi racirea. Am vazut pe scaistar ca ei recomanda coolere oarecum sanatoase. Who knows?
    Toate cele bune.

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai de ales intre SS1 si Dream 500 , nu sta pe ganduri , alege Dreamul ..

  11. #11
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hobbysat
    Da, celalalt calc avea win 98. Am citit pe technisat ca placa n-ar mai raspunde si in cazul in care Direct X ar fi instalat dupa instatarea placii. Intr-adevar am pus o noua placa video,(sa zicem ca Direct X s-ar fi suprascris) dar am facut ce-au zis ei ( o noua reinstalare- ei spun numai a aplicatiei si tot nu a pornit) Cat despre sugestia ta cred ca este o idee buna ss1, vad acum ca are si slot pentru card ( la Mondoplast deocamdata nu au si in alta parte nu am cautat) iar despre cealalta solutie stiu prea putine despre ea, sa mai rasfoiesc putin netul si sa-mi fac o idee. Oricum nu vreau sa ma grabesc prea tare. In cateva zile sper sa ma luminez. Multumesc pentru sugestie.
    P.S. - singurul motiv din care se putea strica aceasta placa putea fi racirea. Am vazut pe scaistar ca ei recomanda coolere oarecum sanatoase. Who knows?
    Toate cele bune.
    daca te hotarasti totusi la un ss1, eu zic ca nu are rost sa iti iei unul nou, pt. ca, cu aceiashi bani, cumperi un dream 500.
    dio parca avea un ss1 v1.6 de vanzare dar nu stiu pretzul...
    vrei nou? eu zic sa cautzi nexus...
    whitesnake.com

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atentzie la ss1 rev 1.6 deoarece nu poti receptiona programe cu SR mai mic de 8000 .
    Un nexus-s ,care a ajuns la rev 2.3. are in dotare si telecomanda...
    f11

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, m_am hotarat sa iau un dream 500, numai ca dupa ceea ce am sapat astazi nu prea gasesc prin jur. Sunt in Bucuresti, cei de la Peruvision le asteapta( mi-au dat chiar vestea ca se fabrica cu prioritate 7000) sa mai incerc la sfarsitul lunii. Sa dau telefon si in tara. Daca stie cineva un loc in Bucuresti unde sa-l aiba ar fi perfect.
    Salutari

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. placa pctv sat defecta
    By [email protected] in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 28th September 2006, 07:27
  2. Skystar 2 defecta ce sa fac ?
    By horse in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 15th April 2006, 05:21
  3. CUMPAR conserva defecta ( hss)
    By sirius in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 1st March 2006, 21:31
  4. skystar 2 defecta
    By cozmozs in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 9th September 2005, 18:50
  5. placa skystar2 defecta
    By khristyan in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 12th August 2004, 22:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top