Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Hawaii
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default Plin de nervi; DM 500 HD si Opti 9600 HD

    Buna,

    am o problema mare si poate ma poate ajuta cineva. Deci am ca server un DM 500 HD care merge bine. Am legat la router un Opticum 9600 HD in care am o cartela AKTA. In dream am o cartela Hello HD care o am in share pe net. Cu dreamul nu am probleme si merge super in share. Probleme am cu opticum. In cccam.cfg de la dream am facut un user F: opticum parola si le-am trecut in meniul de la opticum. am trecut si adresa de dyn.dns si portul si totusi nu pot deschide posturile hello pe opticum. Pe dream vad ca opticum a primit 15 ECM dar nu se deschide nici un post. Incep sa fac deja cu nervii . Unde e greseala sau ce as mai putea face?

    Mersi.

    Hex

  2. #2
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hexmaster View Post
    Buna,

    am o problema mare si poate ma poate ajuta cineva. Deci am ca server un DM 500 HD care merge bine. Am legat la router un Opticum 9600 HD in care am o cartela AKTA. In dream am o cartela Hello HD care o am in share pe net. Cu dreamul nu am probleme si merge super in share. Probleme am cu opticum. In cccam.cfg de la dream am facut un user F: opticum parola si le-am trecut in meniul de la opticum. am trecut si adresa de dyn.dns si portul si totusi nu pot deschide posturile hello pe opticum. Pe dream vad ca opticum a primit 15 ECM dar nu se deschide nici un post. Incep sa fac deja cu nervii . Unde e greseala sau ce as mai putea face?

    Mersi.

    Hex
    Incearca sa pui in linia C din opticum in loc de hostul de la dyndns ip-ul serverului.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Hawaii
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,

    am trecut IP de la Dream, i-l am la cccam-Info trecut si imi arata ca a primit 3 ECM-uri dar totusi nu se deschide nici un program pe opti. ciudat, nu?

    Hex

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti incerca sa pui un alt soft in Opticum ceva de genul mcas daca exista la acest tip de receptor

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Hawaii
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,

    din pacate exista numai un singur soft . Alte solutii?

    Mersi.


    Omega12

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    botosani/canicatti-sicilia
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am doua dreamuri .Cu unu fac sharing iar altul il folosesc de pe acelasi cccam. In cel cu care fac sharing am pus
    F: root passdream 3 0 1 { 0:0:1 }
    in celalalt am pus
    C: 192.168.1.x<ip dream cu care faci sharing> 12000 <port cccam cu care faci sharing> root passdream<cu care faci sharing> yes
    Ceva de genu
    C: 192.168.1.x 12000 root dreambox yes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top