Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default alt-dvb - filtre grafice

    fratzilor io n-am prea inteles cum e cu filtrele astea grafice shi poate ma lamuriti cu cate ceva.
    Treaba e urmatoarea:
    Pana acum o saptamana aveam instalat powerdvd pentru filtrele cyberlink si acemega codecpack.
    Alt-dvb mergea foarte bine pana la schimbarea provider-ului sau pana la inchiderea si redeschiderea programului, dupa care mergea sacadat.
    Am tot schimbat filtrele intre ele [cyberlink shi elecard (cred)] dar rezultatul a fost acelashi.
    M-am gandit ca o fi ceva de la pachetul de codecuri sau de la vreun prgramel instalat.
    Am ras tot de pe calculator shi am reinstalat windows-ul, iar codecuri doar divx shi xvid.
    Acum nu stiu cu ce filtru merge ca din toata lista respectiva de optiuni, merge doar cu BasicGrapf desi am elecard instalat.
    Toata problema e ca nimic din comportarea programului nu s-a shimbat.Merge la fel.
    Acum problema mea e ca nu as mai vrea sa instalez powerdvd doar pentru filtrele grafice asa ca am descarcat de pe net un pachet de filtre (adica fisiere gen tv.WinXP V-Sonic, A-InterVideo.xgr),
    dar nu stiu ce sa fac cu ele.(trebuie instalate sau puse undeva anume ?)
    Shi o chestie ciudata.
    Atunci cand alt-dvb merge sacadat, fac o mica plimbare pe un alt satelit, deschid un canal de acolo (cu un alt program), iar la revenire in alt-dvb acesta merge perfect.
    Stiu ca suna total aiurea dar merge de fiecare data.(totusi nu e o solutie)

    XP 2000, GeForce4 MX, ss2
    V-am pupat !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca s-ar putea sa fie de la driverele de la skystar, eu asa am patit cind le-am schimbat. Nu merge bine Alt-ul cu driverele 4.22.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O.K.
    si de unde si ce iau ?
    fisierul skynet.sys e din pachetul SS2DiSEqC16
    V-am pupat !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar nimeni nimic .....?
    V-am pupat !

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Germany
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la fel am patit si eu... iar apoi am instalat ultimul driver pt. SS2
    http://www.technisat.com/en/service/...d=869&pID=1281

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Am ras tot de pe calculator shi am reinstalat windows-ul, iar codecuri doar divx shi xvid"

    Salutari !

    1.Nu amesteca filtrele MPEG4(divx shi xvid) cu cele MPEG2
    necesare semnalului digital(echivalent DVD)

    2."fisiere gen tv.WinXP V-Sonic, A-InterVideo.xgr"--> astea sint graphuri facute dintr-o inlantuire de filtre si foarte probabil ca sint pt. progdvb(nu merg cu ALT-DVB);cauta un pachet de filtre care sa aiba extensia .AX(nu pachetul ci filtrele )

    3.Da un search in acesta sectiune si vei gasi MULT MAI MULT
    Teach me...please !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi pentru sfaturi dar tot nu e bine.
    Am instalat noul driver, alt-dvb merge perfect dar nu mai merge diseq-ul.
    In momentul cand suprascriu fisierul skynet.sys cu cel de la diseq si dau un restart, placa nu mai porneste.Driverul e compromis.
    Are cineva vreo idee de ce ?
    Multumesc inca o data !
    V-am pupat !

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    omule ai grija ca pentru fiecare driver in parte este facut un fisier separat
    skynet .... depinde pentru ce fel de driver ai pus...4.2.11 are un alt fisier si 4,22 are altul asa ca vezi ca scrie in readme pentru ce fel de versiune este fisierul skynet modificat... verifica si rezolvi problema ..
    daca ai nevoie de sknet pentru 4.2.11 spune si da un mail unde sa-l trimit
    Bye

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Filtre Grafice
    By ultimo in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 14th August 2006, 00:39
  2. filtre grafice pt.mytheatre
    By tase1963 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 14th February 2005, 09:49
  3. Filtre grafice Alt-dvb!!!
    By FLO08 in forum Placi DVB
    Replies: 20
    Last Post: 7th July 2004, 19:57
  4. Filtre grafice!
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 25th June 2004, 22:20
  5. Inregistrare filtre grafice
    By Mihai.V in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 17th April 2004, 01:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top