Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default AMIKO SSD 560 subtitrare lb. romana

    A testat cineva acest tip de receptor la partea de subtitrare in limba romana daca mut de pe un canal pe altul trebuie de fiecare data sa selectez din nou subtitrarea in limba romana se duce automat pe prima limba care este ungureasca , mentionez ca acest tip de receptor il folosesc pe pachetul de la IKO Romania (SPORT KLUB,F&H ,DOQ etc...).

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In meniu , setari , osd setari sau A/V setari la subtitrare nu poti alege in limba romana ? ca daca poti atunci la schimbarea programelor automat default ar trebui sa fie romana .

  3. #3
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    In meniu , setari , osd setari sau A/V setari la subtitrare nu poti alege in limba romana ? ca daca poti atunci la schimbarea programelor automat default ar trebui sa fie romana .
    am facut si asta dar aceeasi chestie face . Si am mai multe aparate modelul asta si toate fac acelasi lucru.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mountaine_e: Ce soft ai pe receiver ?

  5. #5
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    @mountaine_e: Ce soft ai pe receiver ?
    softul original 1.3.24

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu 1.3.33. Eu nu am momentan un card care deschide aceste canale sa pot testa.
    Succes !

  7. #7
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Incearca cu 1.3.33. Eu nu am momentan un card care deschide aceste canale sa pot testa.
    Succes !
    ok. o sa incerc sa pun softul 1.3.33. Multam mult !

  8. #8
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus si softul 1.3.33 si aceeasi problema ,dar de exemplu am facut proba pe Travel de pe 5 grade est si acolo ramane pe limba romana.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top