Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default Globo Silver Line 2005

    Aveti idee cu ce alt tip de receptor cunoscut este compatibil acest GLOBO SL 2005 ( http://silverline.pages4free.de/ )? Dupa meniu parca ar fi un Lazer, iar pe dinafara arata exact ca un Coship2300E ( http://www.coship.com/english/products/cdvb2300e.htm ). Cautand pe net, am mai gasit niste informatii, din pacate nu am inteles mai nimic
    Iata: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic383208.html sau http://www.allrussian.info/thread.php?postid=379752
    Deocamdata nu am curajul sa-i infig un patch de Lazer (receptorul nu-i al meu), iar 'firmware' de Coship nu am gasit ... astept parerea voastra.

    Cu stima,
    dante2
    "The Truth Is Out There"

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default ASTA SI ESTE ...

    Daca-ti urmaresti propriul link ...

    SSL_Initial]: Install success!
    ***************************************
    Coship Electronic Co. LTD. *
    Boot Program for 5300 *
    Ver. 1.05 (2004-07-05) *
    ***************************************

    dupa un click pe primul link ... poza de la mijloc !

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Daca-ti urmaresti propriul link ...

    SSL_Initial]: Install success!
    ***************************************
    Coship Electronic Co. LTD. *
    Boot Program for 5300 *
    Ver. 1.05 (2004-07-05) *
    ***************************************

    dupa un click pe primul link ... poza de la mijloc !
    POti specifica clar ca eu sunt incepator, si eu am Globo Silver line 2005 si am nevoie de pach, ma poti ajuta asa ca ptr incepatori>? mai ales ca nu stiu o boaba de germana

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default help

    Stie cineva de unde iau patch pentru globo silver ine 2005 si softul de cominicare cu pc-ul?

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut @ciubuc

    am avut acest receiver si as putea sa itzi trimit ceva, este in limba germana,
    si trebuie sa caut in archiva pachetul este voluminos si trebuie sa trimit in rate
    rog putina rabdare.
    pachetul merge numai pentru globo cu urmatoarele date
    soft: S02A-2.94R-0126-B12
    hardw: STS-MB.02A-L0

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Josch2 View Post
    Salut @ciubuc

    am avut acest receiver si as putea sa itzi trimit ceva, este in limba germana,
    si trebuie sa caut in archiva pachetul este voluminos si trebuie sa trimit in rate
    rog putina rabdare.
    pachetul merge numai pentru globo cu urmatoarele date
    soft: S02A-2.94R-0126-B12
    hardw: STS-MB.02A-L0
    eu am asa: S02A-2.94R-0126-B10
    daca esti pe YM sunt cu lunawebproject

    eu am gasit ceva de pe un forum din germania dar nu imi face pach-ul \tot ramane la conecting.
    raman dator daca e bun

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hardware e tot : STS-MB.02A-L0
    atat ca se termina la soft in B10 nu in B12
    am obs ca ma pot conecta doar cu uptool 2.1.0 sau cu Upgrade vt pe com 1 , dar numai daca pornesc recieverul de la telecomanda. eventual sti metoda buna de pach?

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hallo @ciubuc

    patchul pentru globo merge cu un tric pe ocolite ,am pregatit ceva,tradus
    in romana (cit am putut de bine),vezi PM sint 2 pachete .instructiunile trebuie
    facute exact cum este deschris!

    salutari Josch2

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Josch2 View Post
    Hallo @ciubuc

    patchul pentru globo merge cu un tric pe ocolite ,am pregatit ceva,tradus
    in romana (cit am putut de bine),vezi PM sint 2 pachete .instructiunile trebuie
    facute exact cum este deschris!

    salutari Josch2
    Multumesc Josch2 verifica, revin cu detalii saptamana asta, tine-mi pumnii sa nu-mi "prajesc softul" la receptor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. line cable box
    By khazam in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 17th September 2006, 01:06
  2. GLOBO SILVERLINE 2005
    By maxx in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 11th September 2005, 11:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top