Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: XTRAMUSIC

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default XTRAMUSIC

    Salutare!
    Exista vreun plug in -dreambox- pentru vizionarea listei de melodii ptr pachetul xtramusic?
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]
    Adica un fel de EPG !

    Pluginul este insa radiourile nu prea au noroc de program guide! (sau ma insel eu !? : ( )

    Sal'[email protected]

  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spoelar zice de un plugin (Extramusic EPG Grabber)care exista pentru skystar2 si merge cu altdvb...(mai putin progdvb care se blocheaza dupa cateva secunde de la activarea lui). E un plugin foarte bun insa din pacate nu merge in dreambox.


  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    R.of Ireland
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa vezi numele melodiei care canta la momentul respectiv daca dai pe info de 2 ori. il lasi asa si o sa isi faca autoupdate dupa ce se schimba melodia. alta smecherie nu cred ca este inca pt. xtramusic.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca multi epg.
    350 kg de scule!

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cum ati reusit voi ca la mine nu tine ...
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum pot si eu sa ascult Xtramusic pe un Dreambox7020s?
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @spoelar. silver96 zice de chestia cu 2*info pentru pachetul XtraMusic de pe 19E care merge doar cu CS.
    @valipopovici. Poti asculta posturile XtraMusic cu oricare cam (Camd3, Newcamd,MGCamd...) de pe Hotbird 13E. Ele sunt in pachetul Cyfra+ sub denumirea de XtraMusic 1,2,3,4. Fiecare din aceste 4 posturi contin cate 10 audiopid-uri cu diferite stiluri de muzica. Pid-urile le selectezi cu tasta galbena (tasta cu care selectezi limba unui canal).


  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis
    Pid-urile le selectezi cu tasta galbena (tasta cu care selectezi limba unui canal).
    Depinde de imagine. La RuDream de exemplu canalul audio se selecteaza chiar cu tasta pe care scrie Audio .

  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am DB 500 , nu stiu cum arata telecomanda de 7020.


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa le ascult de pe Hotbird si nu mi le decoda.Poate ca nu am eu cheile la zi in aceste camuri.Din cate stiu eu doar Cartoon-ul in seca se mai poate decoda din Cifra+,celelalte in nagra la mine cel putin nu merg.Xtramusic in sistem se poate decoda eventual sa bag keile la zi,poate merge si la mine intr-un tarziu. Multumesc mult!
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci pe hotbird, xtramusic nu are epg (pe dm 500) !
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @valipopovici
    Cyfra+ emite in Seca 2. In Nagra2 emite Polast-ul. Insa cele 4 (40) posturi de care zic eu se pot deschide cu cheile de TPS. Deci daca poti deschide acest pachet atunci trebuie sa-ti mearga si XtraMusic. Tine minte se pot deschide doar posturile XtraMusic 1,2,3,si 4 nu cele cu denumirile Klasyka,Pop, Rythm, Swiat. Acestea sunt doar in seca2.


  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,intradevar se deschid doar cele in viacces2 cu cheile de la Tps 001500...si sunt doar vreo 10 care mi le arata din tasta audio cu numerotare,nu cu titluri,iar acelea din seca nu se deschid.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt cate 10 pe fiecare din cele 4 posturi XtraMusic. Intradevar nu sunt percizate tipurile de muzica difuzate insa iti spun acum cum sa faci ca sa aflii:
    Xtra Music1 corespunde lui XtraMusic Swiat
    Xtra Music2 corespunde lui XtraMusic Klasyka
    Xtra Music3 corespunde lui XtraMusic POP
    Xtra Music4 corespunde lui XtraMusic Rythm
    La cele din pachetul Cyfra+ desi nu se pot deschide macar cand apesi tasta Language la audiopid-uri apar stilurile de muzica de pe fiecare apid.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme cu Xtramusic la 19'EST ?
    By rz + in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 26th June 2006, 23:05
  2. ajutor pt TPS Xtramusic
    By stavros in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 16th December 2005, 22:29
  3. alta problema xtramusic
    By gabipopa in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 16th November 2005, 19:06
  4. xtramusic ?
    By ilav in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 25th November 2004, 18:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top