Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Restartare dm 500

    Domnilor,

    Astazi am avut surpriza ca aparatul sa se restarteze singur. Daca il las se restarteaza una intruna. Am imagine PLI Jade dar nu am avut pana acum probleme. Initial am crezut ca e de la share, dar am pus pe un post FTA si mi-a facut aceeasi figura. Merge circa 5 minute si apoi incepe restartarea si tot asa pana nu-l scot din priza. M-am gandit sa-i schimb imaginea dar mi-e frica sa nu se restarteze din timpul procesului de incarcare a noii imagini si sa nu-l stric.
    A mai patit cineva asa ceva? Ce poate sa fie?

    Multumesc .
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    486
    Posts Thanks / Likes

    Question Dm500?

    Ce model de DM500 ai?
    Antena 1.9 Al cu actuator.
    T90 -> 8 LNB Twin
    Restu',sincer, nu conteaza !
    http://img23.imageshack.us/img23/1909/myserverx.jpg
    OSCAM-ul va distruge SHARING-ul

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Disat View Post
    Ce model de DM500 ai?
    Nu-i DM original e OPTIBOX.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba imaginea prin nullmodem si vei remedia problema. Poate ai instalat un skin, ai actualizat satellites.xml ...etc si nu ii convine, daca este sa crape, crapa oricum si cu imaginea actuala. Poate fi si de la sursa problema.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by axton View Post
    Schimba imaginea prin nullmodem si vei remedia problema. Poate ai instalat un skin, ai actualizat satellites.xml ...etc si nu ii convine, daca este sa crape, crapa oricum si cu imaginea actuala. Poate fi si de la sursa problema.
    Dar daca se restarteaza in timpul schimbarii imaginii si se buseste aparatul?. Intradevar am actualizat satellites.xml , sa fie oare de la asta ?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Dar daca se restarteaza in timpul schimbarii imaginii si se buseste aparatul?. Intradevar am actualizat satellites.xml , sa fie oare de la asta ?
    Da, de la aia este......schimba imaginea ca nu pateste nimic aparatul, daca se leaga in retea pui imaginea cu FLASHWIZARD daca nu cu DreamUp.
    ps. Nu-ti mai fa atatea probleme pentru "nimica toata".




  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Da, de la aia este......schimba imaginea ca nu pateste nimic aparatul, daca se leaga in retea pui imaginea cu FLASHWIZARD daca nu cu DreamUp.
    ps. Nu-ti mai fa atatea probleme pentru "nimica toata".
    Problema e ca pana acum am schimbat imaginea numai cu DREAM UP, dar mi s-a dus placa de baza la PC si nu mi-au gasit cei de la magazin decat o placa fara serial. Am luat un adaptor USB-serial dar nu merge, nu se conecteaza recieverul. Cu Flashwizard nu am pus imagine niciodata. Din cate am citit sunt sanse sa apara probleme la instalare cu Flashwizard.
    Cu DCC pot sa ma conectez.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Cu DCC pot sa ma conectez.
    Atunci va merge cu Flashwizard.....este foarte simplu, vezi aici :
    http://www.dailymotion.com/video/xcw...h-flashwi_tech
    http://www.google.com/search?q=free+...ient=firefox-a




  9. #9
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inlocuieste satellites.xml cu cel vechi daca ti-ai facut un back-up inainte am patit si eu asta si dupa ce l-am pus inapoi pe cel vechi a mers fara probleme

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am patit asta cu settings-uri downloadate din diferite surse.
    Cel mai bine genereaza-ti singur un satellites.xml cu satelitii pe care ii folosesti si scaneaza singur.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge cu stersul de satellites.xml. L-am sters si a facut aceeasi figura. Am dat si un factory reset si cand dau scanare automata nu apuca sa termine ca se restarteaza .
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia pune ultima img de la Sif Team...
    Rapidist pur singe...

  13. #13
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Problema e ca pana acum am schimbat imaginea numai cu DREAM UP, dar mi s-a dus placa de baza la PC si nu mi-au gasit cei de la magazin decat o placa fara serial. Am luat un adaptor USB-serial dar nu merge, nu se conecteaza recieverul...
    Înseriază adaptorul cu un cablu null-modem, verifică pe care "com" se instalează şi flash cu dream-up.
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Am doar o idee. Busybox ar trebui sa tina niste loguri in /var/log/messages. Ai putea sa vezi acolo ce problema ai. Incearca sa vezi cate procese ai, vezi daca mai ai memorie etc.

    Si eu am optibox 550 si dupa ce am sters cativa sateliti din lista lui, nu mai vroia antena sa se miste automat pe alt satelit. Am rezolvat cu setarile lui First_Zypper.

    Succes

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by genugeo85 View Post
    Înseriază adaptorul cu un cablu null-modem, verifică pe care "com" se instalează şi flash cu dream-up.
    Nu ma prea pricep la PC-uri poti fi un pic mai explicit?
    Cum sa procedez?
    Cablu nullmodem am ca pana acum timp de aproape 3 ani am tot schimbat la imagini cu DreamUP.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top