Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default Dolce HD cu intreruperi la canalele HD

    Vineri seara am remarcat ca mi se intrerup canalele HD de la Dolce . Pina atunci nu am avut probleme. Din receptorul HD la test semnal am cam pe toate canalele aproape 60 pe grila de Putere semnal, la nivel semnal intre 100 si 150 dar pe cele HD cel mai des 0 . Cind apar sporadic apar tot cu nivele intre 100 si 150 cu BER cam 2x10 -1 . Dispar apoi ci indica zero la nivel semnal si unlock . Am eu problema cu antena , cablul sau e ceva mai sus de mine ? In afara de HD merg toate canalele stabil .
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nimeni sa-mi spuna si mie ce nivele de semnal le indica super Hd receiverul dolce ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    Vineri seara am remarcat ca mi se intrerup canalele HD de la Dolce . Pina atunci nu am avut probleme. Din receptorul HD la test semnal am cam pe toate canalele aproape 60 pe grila de Putere semnal, la nivel semnal intre 100 si 150 dar pe cele HD cel mai des 0 . Cind apar sporadic apar tot cu nivele intre 100 si 150 cu BER cam 2x10 -1 . Dispar apoi ci indica zero la nivel semnal si unlock . Am eu problema cu antena , cablul sau e ceva mai sus de mine ? In afara de HD merg toate canalele stabil .
    si eu am patit la fel din cauza ploii

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, dar la mine intre timp ploaia a stat si receptia e tot cu probleme.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  5. #5
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai scris cat iti arata la calitatea semnalului.
    Eu am asa, de exemplu:
    Dolce Sport: Putere semnal=100; Nivel semnal=255; Calitate semnal=55
    ProTV HD: Putere semnal=100; Nivel semnal=255; Calitate semnal=40
    Antena mea e T90.
    Verifica daca e bine reglata antena, cablu... sau suna la RTC sa vina sa rezolve.

    Eu in schimb patesc asa, daca las receptorul pe un canal hd, a doua zi gasesc imaginea blocata si doar sunetul functioneaza. Trebuie sa repornesc receiverul de fiecare data.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca nu mai am semnal comparativ cu ce ai tu. Am verificat conexiunile ( cablul e prelungit undeva printr-o mufa F ) dar nu sunt probleme. Pare ca e ceva cu antena.

    Treaba cu blocatul pe programele HD o patesc si eu . Si chiar daca treci pe alt program HD ramine tot cu imagine imobila si cu sunet .
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top