Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: digifilm

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default digifilm

    digifilm 1 nu mai este ppv....sa transformat in digi film.
    digifilm 2 sa transformat in digifilm ppv


  2. #2
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe satelit e bezna la digifilm.Poate transformarea s-a facut doar pe digicablu deocamdata.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Brasov pe Digi Cablu nu mai am acces la DigiFilm 1, iar DigiFilm 2 functioneaza in continuare.


    @mesteru222: La screenshot-ul tau vad ca a fost o schimbare de logo, iar ceea mai mare schimbare vad ca e transmisiunea 16:9. Asta da Digi. Multumesc pentru concurenta UPC.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    In Brasov pe Digi Cablu nu mai am acces la DigiFilm 1, iar DigiFilm 2 functioneaza in continuare.


    @mesteru222: La screenshot-ul tau vad ca a fost o schimbare de logo, iar ceea mai mare schimbare vad ca e transmisiunea 16:9. Asta da Digi. Multumesc pentru concurenta UPC.
    La fel si in Arad, doar ca la o simpla rescanare merge si DigiFilm PPV (keyN2) fara probleme.

    DigiFilm (fost digifilm1):


    DigiFilm PPV (fost digifilm2):

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge Digi Film, nu are EPG in schimb merita felicitari....a trecut in format 16:9 - DigiFilm PPV inca nu.







  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    bacau
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe receptoarele de la ei,humax,atat cablu sd,hd cat si satelit se vede noul digi film?la mine e intuneric pe toate receptoarele mai sus mentionate.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca este in teste de aia probabil nu merge decat la cativa abonati...

  8. #8
    dacianova Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by silviudeep View Post
    Se pare ca este in teste de aia probabil nu merge decat la cativa abonati...
    Imi plac astia de la RDS, toata ziua sunt in teste. Am impresia ca de cand s-au lansat sunt numai in teste. Canalul era pe cablu de mai bine de un an (sau aproape). N-au avut timp de teste?

    Bravo lor Ne tin numai in teste. Partea naspa e ca noi platim aceste teste fara sfarsit

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dacianova View Post
    Imi plac astia de la RDS, toata ziua sunt in teste. Am impresia ca de cand s-au lansat sunt numai in teste. Canalul era pe cablu de mai bine de un an (sau aproape). N-au avut timp de teste?

    Bravo lor Ne tin numai in teste. Partea naspa e ca noi platim aceste teste fara sfarsit
    Partea naspa este ca in momentul lansarii au cerut 3-4 ron/film. si porma au dat gratis grila ... si nu ai mai platit nimic.

  10. #10
    dacianova Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk View Post
    Partea naspa este ca in momentul lansarii au cerut 3-4 ron/film. si porma au dat gratis grila ... si nu ai mai platit nimic.
    Din cate stiu eu faza cu plata filmului a fost valabila numai pentru DTH nu si pentru cablu. Eu la cablu n-am platit nimic in plus pentru Digi.
    Cand ma refeream la testele nesfarsite sa stii ca ma refeream la grila de cablu digital. Nu stiu ce ai inteles tu din ce-am spus eu de-mi zici ca n-am mai platit nimic. Eu platesc tot ce primesc de la RDS. Nu sunt mocangiu.
    Ma enerveaza ca zilnic fac teste: ba cu Digi Film, ba cu NGC HD ba cu TVR HD... si lista poate continua. Ei sunt in teste nesfarsite Si aceste teste noi le platim. Eu la asta ma refeream nu la altceva.
    Pe cand un serviciu lansat definitiv fara sa mai fie in teste?

  11. #11
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici dacianova are dreptate. Nu exista o logica, cand se introduce un program, ori trebuie sa setezi ori trebuie sa invarti receptorul ala in stanga in dreapa. nu se face niciun anunt , nu se zice nimic oficial!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    174
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Subscriu si eu.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca au uitat de el

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe satelit merge digi film

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine numai subtritrarea merge dar ecran negru si dupa un minut se deschide cateva secunde si atat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top