Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default Doresc ceva info receptor digitv

    Salut,
    Am incercat sa caut pe net dar fara nici un rezultat.
    Saptamana viitoare tre sa merg la cineva sa instalez o antena pt. digi.
    Omul mi-a zis ca receptorul are 2 sloturi pt. card si merge pe 2 televizoare. Eu cred ca este vorba despre un receptor cu twintuner. Daca stie cineva despre ce reciever este vorba, il rog sa-mi zica si mie sa stiu daca trebuie si un twin LNB si alte instrumente...
    P.S. receptorul l-a cumparat de la digi. Deci tre sa fie cunoscut cu toate ca la ei pe site nu gasesc nici un fel de info.

  2. #2
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu trebuie neaparat lnb twin,poti face loop,dar ai nevoie de cablu utp si bineteles de mufe rj11 cu clestele aferent,o mufa tata una mama...si bafta
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar fi bine sa folosesti un lnb twin sa nu ai probleme cu polaritatea . Si doua cabluri separate . Parerea mea .

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    nu trebuie neaparat lnb twin,poti face loop,dar ai nevoie de cablu utp si bineteles de mufe rj11 cu clestele aferent,o mufa tata una mama...si bafta
    de ce induci lumea in eroare? Ce cablu utp ii trebuie? Pentru ce?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    de ce induci lumea in eroare? Ce cablu utp ii trebuie? Pentru ce?
    cablu de telefon ii trebuie, dar cel care instaleaza ar trebui sa aiba si cablu si mufe si scule (daca e profesionist)

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    de ce induci lumea in eroare? Ce cablu utp ii trebuie? Pentru ce?
    Nu induce pe nimeni in eroare. Iti trebuie cablu si mufe pt senzorul nr 2 pt telecomanda.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    bucuresti
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    de ce induci lumea in eroare? Ce cablu utp ii trebuie? Pentru ce?
    ca sa poata schimba programele la al 2-lea tv.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze. Stiu ca acel cablu pentru senzorul la telecomanda vine deja mufat.


    In fine aveti dreptate uitasem del el

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    seviciul tehnic de la gigi este dedicat clientilor si raspund cu placere intrebarilor clientilor. angajatii sunt foarte bine pregatiti profesional si mai ales deosebit de amabili, rezolva cu succesuri orce solicitare .
    Asta-i bomba toamnei! Ai gresit topic-ul!

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Baieti...va rog. Modelul receptorului daca se poate sa ma pot documenta mai departe pe net. Va multumesc!

  11. #11
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu View Post
    Baieti...va rog. Modelul receptorului daca se poate sa ma pot documenta mai departe pe net. Va multumesc!
    Model hss 7160.Deschide-ti mess-ul si-ti explic ce si cum.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  12. #12
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    scuze. Stiu ca acel cablu pentru senzorul la telecomanda vine deja mufat.


    In fine aveti dreptate uitasem del el
    de unde vine gata mufat?Apropo imi cer scuze am scris gresit rj 11 era rj 9...adica mufe ca si la telefon cu patru pini doar ca mufarea nu se face ca la telefon se respecta aceleasi culori pe ambele mufe....oricum esti tare ....
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top